/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +1
    Herkesin kendi derdi var vallahi. Bende benimkinden yakınayım bari rahatlarım biraz. 2 Hafta oldu ağzımı komple restore etmeye karar verdim iki haftada 4 diş çektirdim arka azı 2 diş 1 sağ alt gömülü diş 1 on diş. Hayatımın en taktan dakikalarını yaşıyorum amk hele bugün ön dişim oyle bir kanadiki ceşme abi çeşme soluğu doktorda aldik. Doktor dedigim apartman dairesinde çalışan bir diş hekimi. Ön 6 lı dişi Zirkonyum kaplama yaptiricam fakat onun icin iltihap miltihap çürük bırakmak istemiyorum agzimda. Bakalim her şey hallolduktan sonra burayı bir yoklarım. Diş hakkinda sormanizi istediginiz bir şey varsa sorun. Emin olun her rahatsızlıgı yaşadım. Kanal tedavisi, Diş çektirme, Damakta apse, iltihap,diş beyazlatma' damaktan ameliyat bilr oldum amk. Oh be rahatladim hadi iyi geceler
    ···
    1. 1.
      0
      çok büyük geçmiş olsun panpa. çok teşekkür ederim.
      ···
    2. 2.
      0
      bu zirkonyum kaplamanın olayı ne hocam dişin normalden daha beyaz görünmesi için mi ?
      ···
      1. 1.
        0
        Gülüş estetiği işte dostum. Kırık kötü dişi kesiyor ilk önce ölçüler alındıktan sonra Zirkonyum kaplamayı yerleştiriyor. Düzgün dişlerin ve beyaz bir gülümsemen oluyor. Dişin hassasiyeti gidiyor aşırı sıcağa ve soğuğa yardırabiliyorsun. Oldukça sağlam dikkat edersen ömür boyu gidiyor.
        ···
      2. 2.
        0
        bu ünlülerin dişlerinin alayı zirkonyum kaplama o zaman heralde
        ···
      3. 3.
        0
        Yani Zirkonyum dışında başka opsiyonlarda var. 2 Gün önce kanal tedavisi oldum ve ağzımdaki çürükleri temizlettim. Şuan tertemiz oldu ağız, geriye bir tek Zirkonyum kaplamaları takmak kaldı. Bakalım o da yorucu ve yıpratıcı bir süreç olucak. Olmaz inşallah. Son editi 2 ay sonra girerim beyler allaha emanet.
        ···
      4. 4.
        0
        48 Gün olmuş %90 a geldik anca amk.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster