1. 2326.
    +5 -1
    "ittifağa saldırıyorlar" saçmalığına da son verin.
    ittifak diye bir şey olamaz. Olabilecek tek ittifak my7 önderliğindedir.
    Burada senin kurduğun hiçbir oluşum bu nitelemeye giremez, kimseyi de sana saldırıyor diye "beta" olarak niteleyemezsin.
    Sana saldırdım mesela, kardeşliğe mi saldırmış oldum?
    Hasgibtir ordan...


    https://www.youtube.com/watch?v=Xl_eX_VFKqE

    Şakası bir yana -tabi betanın "tcma'ya deqil buradaqilere saldırıyorm 0 nedenle bet@ olmuorm .s" şeklinde çarpıtma yaptığı şaka değil, beta olmamak yalnızca tcma'ya saldırmamakla alakalı değil bu nüansı anlamıyor tabi aq malı- aciz betayı gütmek ne kadar da kolay amk, şimdi buna "tamam kardeşim seni aramızda görmek için yapman gereken şeyler şunlar, eğer yaparsan hakkında yazdıklarımızı -olay asla durumu kişiselleştirmek, birinin hakkında yazmak değil amaç betalığı göstermek, o içki muhabbeti mesela bold'un yaptığı bir taktiksel hata, onun dışında da kancıkta betaları beslediğimiz entryler var taktiksel hata olaraktan ama stratejik olarak işe yaradı, kendi hatalarımızdan öğrenmemizi sağladı şahsen ben mallık da yaptım bu mallıklardan ve genel olarak öğrendim de- sileceğiz ve ekibe dahil olacaksın" diye amelelik işlerini versek köpek gibi bizim için çalışacak lan. Tabi giblemiyoruz amk yılanını ve kuduruyor o da ayrı.

    Ama beyler bu betalarla haşır neşir olma durumu önemli mesela. Yani sen betalarla yeterince meşgul oldun, çarpıtmaları çatır çatır çürütüp insanlara doğrusunu gösterdin ve artık gerekeni yaptığından ve göreceğini iyiden iyiye görüp giblemediğinden mi buraya yazmıyorsun, destek olmuyorsun? Yani kendinizi kandırmayın betayı giblememek demek de düz mantık hiçbir şey yazmamak demek değil, giblemeden de gayet güzel betanın durumunu-düşüncelerinin altında yatan açlığı ifşalayabilir, argümanlarını çürütebilirsin. Ha her gelen beta da kaale alınacak, her argüman çürütülecek diye de bir kaide yok ama bu duruma ve kişinin leveline bağlı yani ekgib olduğun konuları iyice içselleştirmek için fırsat bu betalar veya kendi hastalıklarını görmek için. Her şeyi geç sen daha ilk görev olan kendi platformunu savunma olayını yapmazken tcma sana bi hi bile demez.

    Genel olarak sen kendi platformuna destek olmayıp mal mal “wp grubu taqılıyoruz kanki iyi oluyor qonushuoruz video atıorz fln xd” şeklinde evcilik oynama-yancılık peşindeysen; grupta cehaleti iyice belli olana gibtir çekemiyorsan felan seni kim giblesin, mal bir sürünün mal bir elemanı olursun sadece.

    Bu betalardan öğrenme işi burada malzeme yoksa başka platformlarda da yapılabilir, tabi buradaki betalardan alınan tat başka yerlerden alınmıyor –tat derken bu iş zevk için yapılmıyor başlığın betasının diğer betalardan olan farkını söylemek istedim- orası da ayrı. Yani bu platformlar felan hep deney tahtası, mesela http://kancik.sozlukspot....%BC%C4%9F%C3%BCn-ad%C4%B1 bu başlıkta yapıldığı gibi betalar denenip gibertilebilir tabi sadece örnek bu.

    Neyse, alınması gereken üstüne alınsın; hatam varsa da gösterirsiniz.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Anlayışını zütten gibeyim.
      ""tcma'ya deqil buradaqilere saldırıyorm 0 nedenle bet@ olmuorm .s" "
      benim dediğim bu değil...
      Asıl çarpıtma senin bu yaptığın.
      O nedenle derdin neyse gerçekten söyle derdim fakat gerçekten ilgilenmiyorum.
      istediğini yaz çiz, sen öyle diyorsan da betayımdır kanki devam et.
      ···
   tümünü göster