/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 76.
    +7
    Bak napıcağımı anlatayım. Öncelikle bir çanta alıp en yakındaki tekele giderdim, parliamentleri ve içkileri şarapları falan doldururdum çantaya. Sonra o çevredeki en güzel binaya girer. En üst katın kapısını kırararak içeri girerdim. Banyoya girer ev sahibesinden kalan kilotları koklardım ve os1 patlatırdım. Sonra da terasta şömine yakıp içkilerimi içerdim.

    Kalanları çantama doldurur ve bir araba bulurdum. internet santrallerinin bulunduğu bir yere gider internete bir şekilde erişir ve uçak sürmeyi öğrenirdim. Sonra havaalanına gider, bi tane uçağa atlar Amerika'ya giderdim. Amerikada 51. bölgeye uğrarrdım. Ordan bi atom bombası atardım çantama. Sonra Amerikada biraz takılır lüks yaşamın anasını gibtikten sonra tekrar uçağa atlar gider ayak da atom bombasını bırakırdım. Amerika paramparça olurdu. Orta asyada bir yer altı sığınağına girer zulalarımla beraber 2-3 yıl orda geçirirdim. Sonra çıkardım ordan. Havada radyasyon kalmadığından emin olurdum. Tekrar uçağa atlar amerikaya giderdim.

    Dümdüz olmuş Amerika ülkesinin topraklarına ince hesaplamalar yaparak uzaydan görünecek şekilde inci giber yazardım boydan boya. Sonra Nasanın üssüne gider bi tane rokete atlardım. uzaya çıkardım. Uzaydan inci giber yazısını gördükten sonra paraşütle geri dünyaya atlardım. Sonra da birilerininin gelmesini beklerdim napayım amk. Köpek falan da almazdım yanıma. insanım olum ben dünyayı tek başıma domine edebilirim, hiç bir şeye de ihtiyacım yok
    ···
    1. 1.
      0
      Haykırdım amk yakala şukunu
      ···
    2. 2.
      0
      yalnız radyasyon iki üç yıla geçmez
      ···
      1. 1.
        0
        en mantıksızıydı
        ···
   tümünü göster