/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +2
    silahlı kuvvetlerde görev almış biri olarak söyleyebilirim ki , evet abd yada rusya kadar kuvvetli değiliz fakat bu tsk'nın kuvvetsizliği değildir. ülke ekonomisi o ülkerin ekonomisiyle aynı olsaydı , şuan çok farklı şeyleri konuşuyorduk. yabancılar kendi ordularına tamamen profesyonel iş olarak bakarken bizde durum farklıdır. bizler gerçekten yüreğiyle savaşan ender ordulardan biriyiz fakat imkanlar el verdiği sürece.
    ···
    1. 1.
      +1
      Sadece olay şu an paralı olmamamız değil, zamanında da paramızın olmaması. Haliyle teknolojimizi geliştiremedik ve teknolojimizde sağlam bir temel oturtamadık. Sıkıntılı olay her ne kadar millet ve din yapımız gereği şehitlikten korkmasakta savaşlar artık insan gücüyle, iradesiyle değil insan teknolojisiyle yapılıyor.
      ···
    2. 2.
      0
      o işler yürekle olmaz hafız 2. dünyasavaşında japonlar kadar yürekli savaşmış adamlarmı var ? bi kaç nüükler bomba yeyince anında teslim oldular yürekli ordun varsa suriye halkı gibi kaçmaz savaşır ölürler suriye olmazsın o kadar yürek şerefli ölüme yeter gerçekler teknolojiye bakar
      ···
    3. 3.
      +1
      ben aksi bir şey demedim , teknolojinin yettiği kadar güçlüsün.
      evet savaşları allah kitap diyerek kazanamazsın bu konuda zaten aklı başında herkes hemfikir.
      fakat şöyle de bi durum var inanın örneğin amerikada insanlar orduya sadece para için gidiyor sadece iş için görüyorlar. generalleri bile.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster