1. 2451.
    +3 -1
    @babanızgeldi213

    Kanka "Araştırmalarım ve Arapça bilgim ile kuran'da namazın olduğu sonucuna ulaştım. Ve namaz, birden çok anlama gelen salâtın bir parçasıdır." demek iddialı, senin de dediğin gibi ayaküstü yazmaktansa kanıtlarla beraber derli toplu bir anlatım daha faydalı olacaktır biz de bir şey yazabiliriz onun üstüne. Ha kesin olarak sonuca ulaştığın kısımları veya kafana takılan yerlerde tartışmak için parça parça buraya atman da iyi olur, eğer bir yanlışın varsa onun üzerinden gidip boşa zamanını harcamazsın böylece. Selam.

    @dby

    "Kötü niyetli mühürlü bir bitçsin demiyorum ama aklın zayıf ve hastasın kusura bakma. Akıl bu derecede zayıf olunca da iyi niyetlisin değilsin dünyevi açıdan pek bir önemi kalmıyor, onun hesabı Allah'a ait, faydacı yaklaşılır bu durumda. Yani davranış açısından bi betadan farkın kalmıyor o yüzden beta deniyor zaten."

    Kanka bu adamın aklı maklı yok kötü niyetli, mühürlü –yani tanrı aksini istemezse dönüşü olmamak üzere aklını törpülemiş üstüne soğuk su içmelik- bir bitç tam olarak. Aklı zayıf olan insan böyle hareketler yapmaz anlatılacak bir şey değil. 3-5 aptalca hareketten dolayı beta denmiyor yani %100 katıksız halis mulis bir beta olduğu için beta deniyor. Ha anlamıyor olabilirsin o zaman aklını güçlendireceksin kanka başka bir yolu yok.
    ···
   tümünü göster