/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    Olay:Dün akşam vakitleri aşırı yorgun bir şekilde, atanmayı beklerken elim 3-5 kuruş para görsün diye girdiğim işten çıkıp metrobüse bindim eve gibtir olup gidip yatacağım bir macera yok buraya kadar. Neyse panpalar Tarzan edasıyla boş bulduğum yere muhteşem skillerim ile oturdum, kulaklığımı taktım, Ferdi dinlerken kolumu bir şey dürtüyor. içten sövmeli kafamı çevirdiğimde kocasıyla vergilerimizi yediğine emin olduğum hafiften orta yaşlı kapalı bir abla kem gözlerle bana bakıyordu.
    \'\'Buyrun?\'\' dedim ne dese şaşırırsınız \'\'Çocuğum kalk ta oturayım hadi\'\' kafamdan aşşağıya kaynar sular dökülmüş oldum ve sizin gibi ayar duyularım uçmadığından birkaç saniye afallamışa döndüm. Daha sonra \'\'Ablacım işten çıktım daha eve varmama en az 20 dakikam var kusura bakmayın vermıyorum\'\' dedim.
    Yapılan kabalığa karşı kibarlıkla cevap vermeme rağmen ablanın ağzından Babalar ve Oğullar kitabında 16 sayfa konu olacak şu cümleler çıktı.
    \'\'Sizin gibi saygısız, edepsiz gençler yüzünden bu ülke gelişemiyor. Sayın Başkanımız Erdoğan Bey\'in en büyük engeli sizsiniz.Siz anca kumar oynamayı karı kızla takılmayı içki içmeyi bilirsiniz edep adap bilmezsiniz.\'\'
    Otobüste gülüşmeler var iken ben ABLA KAFANA SIÇAYIM diye içten sövmeli yüzümü cama çevirdim ablayı daha fazla dikkate almadım.Çünkü kendisi uslanmaz bir çomarmış.
    Eve varmadan aldığım Leyla şarabımı kapıdan girdiğimde kafama dikmeye başladım ve aynı anda italya Ligine bahislerimi yaptım.
    Olay budur. Trajikomik *
    edit:Leyla değilmiş şimdi hatırladım Fionaydı. Garibaniz lan
    ···
   tümünü göster