/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 126.
    -1
    olum böyle başlıkları çok seviyorum çünkü elraen gibiyim hep bi anım oluyo genelde ama elraen gibi herkese anlatabileceğim şeyler değil aga, ama siz aileme anlatabilirim;

    -lisede arkadaşla ders boyu konuşmama challenge gibi bir şey yapiyoduk kendimizce millet cool saniyodu. Son dersti, kütüphanedeydik ki genelde kütüphanede ders işlemeyiz okul küçük olduğundan ,,, ben dersin sonunda ağzimda bütün tükürüğümü biriktirmiştim en sonunda çıkmadan herkes çıkınca akıllı tahtanın üzerine balgamla yapiştirdim hepsini amk, sonra arkadasla tüydük okuldan. Anasını gibiyim ertesi gün sabah ta 9-10-11-12 bütün sınıflar okula gelmiş stajı yokmuş Okulun kapasite yetmiyo dedim gibi, biz kütüphaneye gidecez dediler. içimden dedim Ah yarra yedin olum herkes görecek. 2. saat olsa hademe silerdi. iLk saat olduğundan silememiş Haydar abim belamı gibti benim. neyse girdim sınıfa elim ayağımm titreyerk, herkes tahtaya bakıyo kızlar aaaa falan diyo döle benzetiyolar fısıldaşarak fln , bende öyle bi attirmisim ki kurumuş tahtada iz oluşmuş aq sonra hoca geldi çıldırdı amk çocunu bulalim falan diyo , bayan hoca. Ananskm müdür geldi kameralarin görüntüsünü açacaz falan diyo benim taşşaklar iyice terlemeye başladi dedm napcaz amk arkadasi cektm kenara anlattim hikayeyi buna. Bu arkadaş o arkadas değil ama karistirmayin bu baska. Amk bu gülmekten yerlere yatti, sonra müdür gelip eliyle sildi gitti amk sonrada kokusu çıkmamıştı. Ama bu olay sayesinde bizim sınıftaki kızıl saçlı kızın ne kadar huur olduğunu öğrenmiş oldum.

    2- lise 1 de alevli bi kiz vardi kalorifer peteğinden camdan disariyi gösterirdi peteğin üstüne yaslanarak bana , bende dayardim arkadan ,hoşuna giderdi sürekli cama çağırırdı aq ikimizde biliyoduk ama cesaretimiz yoktu eve gidip deli gibi asiliyordu oda kesin, şimdiki aklim olsa..
    ···
   tümünü göster