/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +85 -10
    Son birkaç aydır saçma sapan hastalıklar bünyemi sarmaya başladı. Taşıydı, kalın bağırsak enfeksiyonuydu, migrendi, apandistti derken son 2 gündür düzgün nefes alamamaya da başladım. Her nefesimde öksürüyor ve bir öncekinden daha az nefes alıyor gibiyim. Sanki 1-2 saate tamamen bitecekmiş gibi. Boşuna kuruntu yaptığımı da zannetmiyorum, şu an günde iki serum ve 6 hap yiyorum ve neyim olduğu da net belli değil, durum bu. Neyse...
    Sanırım bağışıklığım çöküyor. Bunları belki de birkaç saat içerisinden başka birşey yazamaz hale gelirim diye yazıyorum. En büyük üzüntüm iş yüzünden ailemden ve oğlumdan uzak olmamdır. Gerçi oğlumun beni bu şekilde görmesini de istemezdim ama gene de hep yanımda hoplarken zıplarken gülerken ve onu by halde izlerken ölmeyi yeğlerdim.
    Vasiyetim ise; ilk olarak okuyun be ipneler, gibtiredin herşeyi, okuyun. Ama para için okumayın, kendinize araba almak için okumayın, güzel kadınlarla gününüzü gün etmek için okumayın. Gelişmek-geliştirmek, paylaşmak, hem insanlara hem de doğaya faydalı şeyler yapmak için okuyun...
    ikinci olarak daha birkaç ay önce dağlarda ceylan gibi seken abiniz olarak azrailin kapı çalmasını bekler oldum. Zaman denilen şeyin ne zaman tükeneceğini bilemezsiniz. Zamanınızı çok çok iyi değerlendirin. Benim gibi emekli olacağım yaşın kavgasını küfrünü ederken daha o yaşın yarısında nalları dikerken bulursunuz kendinizi. Yaşam güzeldir, geleceğin ne kadar iyi veya kötü olduğunu bilemezsiniz. Her zaman umut vardır. inşallah hayıflanıyorumdur da bol bol küfürleşiriz gene, şu mesleki kitabımı bitiririm. Kısa zamanda öğrenirim neyim olup olmadığını artık. Zaten beni gibtiredin, sizin taşaklarınız sağolsun gençler, bayaa güldüm eğlendim sayenizde (:
    Hayatım da bayaa iyiydi, 100 yıl yaşayıp da benim kadar mutluluk yaşamamış insanlar varken ben kendime bu konuda haksızlık yapıldı diyemem. O yüzden sorun yok benim için.
    Bir de oğlum (bkz: junior areo) sözlüğe gelirse ona iyi davranın lan, üzmeyin oğlumu. Babası yok onun...
    Hadin görüşürüz...
    ···
   tümünü göster