/i/Tespit

  1. 1.
    +11
    Türk vatandaşın hayatını kurtardı yok işte suriyeli ahmet küçük türk çocugunu moloz altından çıkardı diyipte millete bu ülkesini ite köpege terk etmiş korkakları millete sevdirmeye çalışıyorlar. Ülkede dolar 5.96 enflasyon yüzde 35 yüzde 40 50 (olmuş yigit olmuş bir kuru sogana muhtaç) bir kalıp peynir 50 60 lira yag desen almış başını gitmiş insanlar aç parasızlıktan işsizlikten intihar ediyor. Nedeni ise suriyeliler yüzünden. Şimdiki çalışmayan ustalar neden işsiz? Suriyeliler yüzünden. Neden işsizler? suriyeliler hem ucuz iş gücü hemde sigorta istemiyorlar. ondan dolayı

    Neden bu enflasyonlar bu kadar yüksek zannediyorsunuz? Avrupa ve amerika bu salak arapları gaza getirdi? Tabikide Bop projesi için.

    Enflasyonun yükselmesinin nedeni Türkiye bunların yaptıgı salaklıkların çıkardıkları isyanın pisligini suriyede gencecik mehmetciklerimizi şehit vererek bir nebzede olsa düzeltti Allah şehitlerimizin mekanını cennet etsin nur içinde yatırsın. Ülkemiz suriyeye girdi tank zırh gibi silah gibi zaiyatlar verildi üstüne ambargo yedik dolar yükselince enflasyon yükseldi gıdaya zam elektrige suya dogalgaza benzine aklınıza ne geldiyse onlara zam geldi. zam gelincede hayat çekilmez bir hal aldı. Bunları gören halk suriyelilerden iyice nefret etmeye ifrit olmaya başladı. insanlarda haklı tabiki.

    Suriyede mehmetciklerimiz teror koridorunu kırdı. Şimdide suriyelileri bu millete sevdirmeye çalışıyorlar. Eminim o suriyeli o kadını depremden kurtarmamıştır. Tahminimce algı operasyonu yapılıyordur millete. Zamanla ne oldugunu görecegiz. sadece izlemek ile mükellefiz.
    ···
   tümünü göster