/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +1
    Kas ve kirpiğin olmaması seni rahatsız ediyor mu panpa? Zorluk çıkarıyor mu? Ve kaç yaşında başladı bu olay?
    ···
    1. 1.
      +2
      Valla aslında bakarsan para para dökülmeler olup geliyordu 9 yaşından beri ara ara. Yani çocukluğumdan beri olan birşey bende. Fakat 3-4 senede bir uğrar, küçücük bir yerde dökülür sonra kendi kendine düzelirdi. Fakat 2014 yılında yani 27-28 yaşlarımda bir sabah uyandığımda ağzımın içinin hep saç olduğunu farkettim. Saçlarımı tuttum hepsi elime geldi, banyoya bi gittim bir kaşımın yarısı ve saçlarımın çoğu gitmiş.
      Bu hastalık stressle oluyor. O sıra büyük bir stressimde yoktu. Zannediyorum ki hatılamasam da çok ciddi stresse sokan rüyalar gördüm o gece ve beni bu hale soktu. Çünkü aynı gece ses felan da çıkarmışım tuhaf tuhaf, ben hatırlamıyorum. Ondan sonra da çorap söküğü gibi devam etti zaten hepsi gitti 1-2 ay demeden. Öyle saçma bir nedenle başladı işte.
      Kaş ve kirpik zaten en lazım olanlar. Bir de burun içi ve kulak içi kılları dökülmese iyiydi. Onlar gerekli zaten en çok. Güneş ışıkları direk gözüne giriyor, toz felan zaten doluşuyor burnuna kulağına gözüne, terlediğin zaman ise gözlerine direk giriyor damlacıklar, engelleyici birşey yok. Kirpiklerin güneş için bildiğin şemsiye görevi gördüğünü dökülünce anladım.
      ···
   tümünü göster