/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +4
    La sanane oğlum sanane milletin inancından. ister olur ister olmaz ister müslüman olur ister ineğe tapar sanane amcık sanane sana niye dert bu kadar bu durum bi sussana.
    ···
    1. 1.
      -7
      tamam işte elleşmeyin yazdım uzun uzun nerenle okudun hafız yazımı 🤦‍♂️

      ···
      1. 1.
        +2 -1
        Elleşmeyin derken bile kendileri geçerler falanlar filanlar. Lan olum bırak sanane, isteyen geçer isteyen geçmez. Uzaylıya da tapar yannan heykeline de. Derdin ne mk senin ya? Karışmicam derken bile iğnelemeler bilmem neler zartlar zurtlar. Bırakma öyle olmaz. Daha konuşmuyorum konu hakkında herkes özgürdür dersin konu kapanır daha ne açıklamalar bilmem neler caz yapıyorsun? Susuyorsan sus mk. Susacam ama şundan ötürü deyip gevezelik yapma.
        ···
      2. 2.
        -2
        ya hafız tamamda ben ateistlere sesleniyorum
        tespit yaptım cidden imamhatipli olmaktan memnun değil bu nesil 10-15 sene sonrasının yeni hayvan yakuzalarını yetiştiriyosunuz dost acı söyler ister istemez ağzımızdan kaçıyor

        ···
      3. 3.
        +1
        Lan banane banane imamından hatipinden müslümanından hakuzasından. Sıkıldım dıbına koyim sıkıldım. Ateist de olsam çügülerim müslüman da olsam çügülerim ineğe de tapsam çükülerim. Sanane kim nasıl yetişiyorsa ne olacaksa la sanane. Sen inançlar bakanı mısın sanane?
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      -3
      müselman popi vallahi kötü niyetle yazmadım yazıyı yazarken karışmayın olu madamlara yazıyodum arada yinede imamhatipler aklıma geliyo ister istemez kendileri ateizme yöneliyo zaten diye yazmışım dayanamayıp sorry bro 😫😫😫🤦‍♂️

      vallahi billahi Allahıma kitabıma kimseyi üzmeye niyetim yoktu
      ···
   tümünü göster