/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +12
    içsel yalnızlığa katılıyorum ama inci hakkindakilere katıldığım söylenemez hani önceden olsa neyse de aman ya am züt meme
    ···
    1. 1.
      0
      Yaa işte inci de yetmiyor bazen. Film izlicem kapatıyorum 10 dk sonra, diziler sarmıyor, birşeylerle uğraşıyorum olmuyor. Konuşmak istiyorsun ama işte öyle tanıdıkların da olmuyor neyse ya hakkaten aleynanın ferresi çıktı diyorlar qanqs link at da izleyek varsa sende.
      ···
      1. 1.
        0
        Şanzıman abi i şanzuman değil
        ···
    2. 2.
      +1
      Annenin ki var atayım mi?
      ···
      1. 1.
        +5
        Evladım babaların konuşurken saygılı ol, gibtirtme belanı. Al işte mk günümüzün incisi. Benim 98 model toyota vardı, 2003lğ zütoğlanı gelmiş laf atıyor. Senin egzosunu giberim, şanzumanını dağıtırım bin.
        ···
    3. 3.
      +1
      Sorma filmler vs. falan da sarmiyor, hatta artık benim gibi birini bulsam konuşmam bile herhalde o kadar kurban pgibolojisine girdim. Pornhuba yuklemiyorlarsa hiç bir yerde yoktur aleynanin bırak kendisini makyajlı hali bile gibe sürülmez ama verse giberdim.
      ···
      1. 1.
        0
        Ne olcak nereye kadar gidecek bilmiyorum. 30 yaşındayım, kız arkadaşı bırak arkadaş bile istemiyorum. Niye bu haldeyim, ne zaman bu hale geldim haberim yok. Aslında var ya, sana bu yazdığımı kimseye de söylemiyorum yüzyüzeyken. Belki de sıkıntımız bu. Aleyna bana çocuk gibi geliyor yaşımdan ötürü sanırım. ferresunu izlesem çekerim de karşıma geçse gib beni dese amcanla nasıl konuşuyorsun lan sen der çakarım ağzına iki tane.
        ···
      2. 2.
        0
        Aman abi zamanla hani herşey yoluna giriyordu ? Liseyi bırakalı 6 sene oldu hayattan bezdim en fazla 25'ime kadar ne kadar berbat halde olsam da düzelirim diye düşünüyordum.
        ···
      3. 3.
        0
        E mk liseyi niye bıraktın? iyi kötü okuyacaktın qanqs. Okumayınca zütü doğrultmak çok zor. Sen bakma ipnelerin şikayet ettiğine. Evet ilk 10 yıl zorlanıyorlar ama sonra bir şekilde yollarını buluyor üni mezunları. Senin kafanı gibeyim swf si olcaktı bi yerlerde, hakettin yani.
        ···
      4. diğerleri 1
    4. diğerleri 1
   tümünü göster