1. 2701.
    +1
    http://www.incisozluk.com.tr/e/206680619/

    olum sanat eseri yav. okuyup ibret almalık tam. saldırıp işe yaramayınca birlik olma mesajı verişi falan. yalnızlıktan geberiyor mal acısını dindirme çabası bunlar hep. başlığa beta gelmediğini söylüyor (kendisinden başka) bu bizim tembelliğimiz aslında ama bu saatten sonra çok da popüler olmaz buralar gibi inci yarra yedi çünkü eski zamanları yok. buraları daha yeşil tutsak bile çok bir şey elde edemeyiz başlığın o ilk yıllarını geçtim 3-5 yıl öncesine kadarki bile olamaz çünkü inci harbi elden düştü baya.

    ama işi iyi tarafı beta bulmak zor değil çevreye bakınca şöyle bir kafanı kaldır hemen dibinde görmeye başlayabilirsin. iletişime geçmen o kadar kolay olmaz belki buradaki gibi sanalda değilsin sıcak çevren olduğu için sana yaptırımları olacak ama yine de biraz çabayla üstesinden gelinemeyecek bir şey değil. ille sanal dersen de popüler ortamlarda takıl gör işte çok da zor değil.

    işin özü bunlar falan değil geçiniz. işin aslı bu malın acısını dindirmek için analiz kasması asıl sorun ne bilonuz mu tarzı cümlelere başlayıp odağı kendinden çekmeye ıkınması vs. bedava numune işte incelemelik.
    ···
    1. 1.
      0
      Senden ala bir ibret yok, gerçekten senden ala bir ibret yok.
      yannanımın antifrizi, gerçekten sizden bir tak olmaz.
      Başından beri saldıran sizsiniz, adam halen "saldırdı bir tak yiyemedi şimdi dost jojuk yapıyor" falan diyor.
      Bir gibtirgit gerizekalı, tak çöplüğünde öt böyle.
      Hayatımda en ufak bir vaktim olmamasına rağmen buraya girip sırf yapılması gereken şey için çalışma başlatmaya çalışıyorum, ve senin gibi hiçbir halt etmeden yan gelip yatan bir huur çocuğu kalkıp halen bir şeyler zırvalıyor. Senden bir tak olmayacak.
      Gerçekten bir tak olmayacak, ıkınma boş yere.
      "asıl sorun ne bilonuz mu"
      Gördüğüm sorun tam olarak yaşadığın şey ve sen mal böyle inkar et, giden senden gidecek.
      Soktuğumun özürlüsü...
      Burayı canlandırmak isteyen kim?
      Başlıktaki yazıları yeni bir sözlükle açtığımız ve gerekli çalışmaları yaptıktan sonra başlık ülke genelinde hiç duyulmadığı kadar duyulur.
      Senin gibi inançsız huur çocukları için yan gelip yatmak daha keyifli tabi.
      Ne tak yiyorsan ye şimdi. Sırf tembelliğine bahane olsun diye bana saldırmaya da devam et.
      Elinden geleni yaptın ve hayat boyu hiçbir taka yaramayacağını yeniden gösterdin.
      gibtirip gidebilirsin şimdi
      ···
   tümünü göster