/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +10 -3
    22. yüzyıla gireceğiz, hala orta çağdan kalma ritüeli tekrarlıyorsunuz salak gibi amk, evliliğin ne anlamı kaldı günümüzde? Hoş, eskiden poligamiyi bastırdığı, insanları uysallaştırdığı, cinsel yolla bulaşan hastalıkları engellediği için hem devlet hem de din adamları tarafından teşvik ediliyordu ama artık günümüzde hiçbir işe yaramıyor. Yakışıklıysanız bir manita bulun gibişin, değilseniz para biriktirip eskorta gidin. Az aklınızı çalıştırın amk maymunları, kadınlar siz de şu anne olma içgüdünüzü bastırın artık, 30\'lara doğru iyice azıtıyorsunuz anne olmak için. Biraz frontal lobunuzu geliştirin amk damızlık mısınız siz?
    ···
    1. 1.
      +8
      Olum tek dert gibişmek mi belki adam aile kurmak istiyor amk
      ···
    2. 2.
      +5
      Her canlının ana hedefi üremektir
      Milyonlarca yıldır hayatta kalıp üreyebilmek için evrim geçirdi doğaya uyum sağlamaya çalıştı
      şimdi nihai amacı üremek olan bi biyolojik canlı nasıl bastırsın üreme dürtüsünü aq hadi biz erkekler neyse de kadınlarda daha imkansız
      ···
    3. 3.
      +2
      para mı yetişir ona amcık
      ···
    4. 4.
      +4
      65 yaşında hasta yatağında tek başınaykrn görürüm ben seni
      ···
      1. 1.
        +1
        istatistikler bekarların daha mutlu olduğunu gösteriyor. Ayrıca sen paranı çocuk bezine harcarken, zamanını tak temizlemekle geçirecekken ben geleceğime yatırım yapacağım.
        ···
    5. 5.
      0
      Senin beynini gibeyim ben düşüncesiz bin 22. Yüzyıla 80 yıl var daha nereye giriyoruz amk.. Neyse dur ondan bahsetmeyecektim .Panpa bak şimdi şöyle bir durum var. Insanlar soyal varliklardir tek ihtiyacları ciks yapmak degildir. bazen dertleşmek, bazen basini bir omza koyup guvende hissetmek istersin.Bu da bir ihtiyactir pozitif bilim bunu söyler.. Ayrıca hayatın gibişmek olmuş merkezine nasıl böyle bir şeyi koyuyorsun anlamıyorum panpa birazcık vizyonunu geliştirmeni bir ahbabın olarak öneririm huur cocuğu ciksi hayatinin merkezine koyunca ne oluyor zütün bulutlara mı eriyor pekekent
      ···
      1. 1.
        0
        Kimse seni sen oldugun icin sevmeyecek. Yaptigin eylemlerin, davranislarinin onlarda uyandirdigi hissi sevecekler. Annen bile seni sen oldugun icin degil, onun oglu oldugun icin, seni dogururken maruz kaldigi yogun oksitosin hormonundan dolayi seviyor. Bosuna boyle hayaller kurma. Dunyamiz maddi bir dunya, gibik gibik dusuncelere gerek yok. Ayrica evlenmeden dertlesemiyor, basini bir omza koyamiyor musun yani?
        ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster