/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 201.
    +5
    O akşam bi efkar bastı o 1 buçuk paketi bitirdim beyler ikimiz de cama çıkar saatlerce telefonda konuşurduk , hatta bir yıldız seçmiştik gökyüzünden aşırı parlaktı ertesi gün kayboldu amk yıldızı bari 1 ay dayansaydın yarak .
    Hatta bir gün Çok yıldız kayıyordu beyler bende dilek tutuyordum sürekli meğersem üst katta ki salih amca sigara atıyormuş amk evladı.
    O gün sabaha kadar gülüştük felan hatta plan yaptık ersin ben ceren yağmur bir de barışla sevgilisi barışın sevgilisi çok iyi kızdı 1.80 amk adı bernamıydı neydi.
    Gemliğe gidicektik beyler sahile güzel bildiğim bir mekan vardı taş kayalıklar düşünün aşağısı uçurum bulunduğunuz yerde kahverengi eski püskü kadife 1 kanepe var bir de sağlı sollu lambalar .
    Çok güzel bi mekan üstelikte araç girmesi yasak yani kimseler yok tabi biz giriyoruz amk orası ayrı.
    Barışa ersine haber saldım hemen beyler zaten onlar da arıyordu böyle birşeyler ertesi günü de barış iznini erkene çektirdi , yağmur iznini alabilecekmiydi nevin abladan oda vardı ama alırdık gönlünü bir şekilde .

    Not: doğruyu söylemek gerekirse isimlerin çoğu kurgusal beyler bir de zaman olayları net bir şekilde hatırlamamı beklemeyin .
    ···
    1. 1.
      0
      Olsun panpa tsigalko bile öyle yapıyordu zaten
      ···
   tümünü göster