/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1 -6
    Gamze canan ve ekonun karısı hdpli kadınlarla tiyatro seyretmeye gittiler. Neden kimse ondan bahsetmedi de konu kapandı? Ya ben anlamıyorum bu chp zihniyetini, şehitler umurlarında değil, tek dertleri hdpli dostlarını kızdırmamak. Reis bugün trumpla alay etti diye hepsi provokasyon peşinde.
    ···
    1. 1.
      0
      vinovat li ya daha çok araştırman lazım. Bağnaz bir zihniyet ülkeyi batıran bir durumdur. AKP manipuletik bir yaklaşım sergilediği için (biz düşersek islam kaybolur mantığı) insanlar o partiyi islamın kalesi şeklinde görüyor. Çözüm sürecini, ayakkabı kutularını, trt de okutulan apo mektubunu halkın görmezden gelmesinin nedeni bu. Manipulasyon. Hatta dini manipulasyon.

      Ben hiçbir partiyi desteklemiyorum, yeni bir parti kurulmasından yanayım. Muhtemelen onun için daha realist bakabiliyorum partilere.
      ···
    2. 2.
      0
      Panpa benim tek derdim vatan. Partiler ya da liderler değil. Çok zoruma giden birşey var, muhalefetimiz fetö ve hdp ile hareket ediyor. Ülke yönetiminin muhalefetin eline geçmesini hayal edemiyorum. Kesin ülke bölünür.
      Bu kılıçtarolubeskiden iyi adamdı, 17 ve 25 aralıktaki fetö operasyonlarından 1 ay önce amerikaya gidip fetö imamları ile buluştu, o zamandan beri fetöye toz kondurmaz oldu, tam 5 danışmanı fetöden tutuklandı. Nasıl güveneceğiz biz bu adama.
      ···
   tümünü göster