/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1
    Bir kadın olarak yorumluyorum, bakireyim diyip sonrasında onun bakire olmadığını anlaman belki onda utanç uyandırmıştır bu birinci seçenek.
    2.si kız senden hevesini almıştır , net . Bu süreçtr kızın üzerine gitme sen onu kendine çekmeye çalış hani şöyle davran bi kere oldu bitti gitti hissiyatini ver
    ···
    1. 1.
      0
      soğuk yaptığı günler de hep öyle oldu bitti şeklinde takıldım. Sürekli mesaj olarak özledim, merak ettim gibi şeyler yazdım fakat kendime ne kadar çekmeye çalışsam da sonuç alamadım. Soğukluğu devam etti. Örneğin bugün çiçek falan aldım verdim belki iyi hisseder diye ama yok sonra bir daha haber alamadım. Yazar diye düşünmüştüm yazmadı aldı ve gitti. Bu gece itibariyla aldığım kararla yazmayacağım.

      o yazana kadar da eskisi gibi üstelemeyeceğim. Sanırım bu durumda geri çekilmekten başka yol bırakmadı.

      Sence başka türlü kendime nasıl çekebilir veya dediğin hissiyatı verebilirim? uygulayacağım geri çekilme düşüncesi sonuç verebilir mi?
      ···
      1. 1.
        -1
        işte tam da bu noktadan bahsediyordum özledim , merak ediyorum gibi mesajlar atmak yerine sanki tek gecelik bir şeymiş gibi hissettirsen onun kafasında sorular olusturacaktın orada hata etmişsin ama yaptıkların ona ne kadar değer verdiğini göstermiş, evet yanlıs bi sey yapmamıssın ancak biz kadınlar ve siz erkekler biz insanoğlu böyleyiz biri değer verince kıymetli olunmuyor maalesef . En iyisi şu süreçte bırak ne yapıyorsa yapsın yazacak olan insan yazar , seni özlemesine izin ver . ilgili davranma o sana gelsin birazcık sen ona değil , geldiğinde baktın önemsiyor sen de onu dozunda önemse . Umarım anlatabilmişimdir dostum
        ···
   tümünü göster