/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +30 -15
    Uzun zaman sonra tekrar sözlükte olmamın sebebi, eski swf leri canlandırmak makara yapmak gibertmeler düzenlemek zirvelere katılmaktı.

    iBB yi destekleyen BozBaykuşlar, Eskişehir'de ahmet abiyi seçtirmeye çalışan inci sözlük ruhu için geri dönmüştüm, ama gördüğüm sadece ateist amip zekalı birilerinin sözlükte yuvalanması ve artık tak çukurundan farkı kalmaması maalesef.

    Başlarda 1-2 tane velet sandım ama malesef sözlük bunların elinde, her Allah'ın günü günaha girmekten sıkıldım bu huur çocukları yüzünden.

    Bu bir vedamı bilmiyorum, ama artık çok ta umrumda değil, insanlıktan çıkmış sokakta görse başını çevirecek veletlerin anonim olarak asıp kesmesi artık komik duruma geldi.

    Artık uzamanın vakti geldi, arkamdan daha önce yaptığınız gibi bir çok huur çocuğu her türlü başlığı açabilirsiniz, arkamdan konuşan önümdekini yesin benimle derdi olan varsa pasa gönlüme açık adresimi bıraktım buyursun gelsin bekliyorum.

    Beni seven bu güne kadar muhabbetini esirgemeyen kardeşlerim hepinizi ayrı ayrı selamlıyorum Allah'a emanet olun bir daha geri döner miyim dönmez miyim bilmiyorum.

    Ateist amip huur çocukları şimdi alın sözlüğünüzü ananızın dıbına sokun.
    ···
   tümünü göster