/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +8
    ve işte yalnızca böylesi bir gerçeğin buldurabileceği bir sonuca varmıştım. bir allah vardı. var olan böylece geçemezdi boşluğa. ölebiliyorsak yaratılmıştık. yaratıcımız vardı. o zaman yaratılmamızın bir sebebi de vardı.

    küçükken hep bir abim olsun isterdim. beni anlayan, dinleyen, benim diğerleri gibi olmadığımı bilen bir abim. hiç anlaşılamadım ben. önce hep anlattım. dinlerler sandım. güldüler. çünkü ne sanat ne edebiyat ne de dünyevi olmayan herhangi bir şey ilgisini çekiyordu insanların. onlar burdaydılar. işleri, maaşları, aşkları, patronları ve tanımadıkları allahları vardı. merak etmiyorlardı. göremiyorlardı. istedikleri kadınlara hayatım boyunca kolayca ulaşabildim. yakışıklı bir adam olduğumu söyledi herkes. beni istediler. istediklerini verdim. sanırım size önce kadınları anlatmalıyım. kadınları asla anlayamayacağız. zaten bir kadını elde etmek için ihtiyacınız olan son şey onu anlamaktır.
    ···
    1. 1.
      +2
      aga bişi diyim mi baya iyisin
      ···
    2. 2.
      +1
      La sanat anlat edebiyat anlat bilim anlat karı kıza girme amk. Ben seni dinlerim reis sen anlat bana astrolojiyle gel bilimle gel ama nolursun karı kızla gelme
      ···
   tümünü göster