/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +10 -21
    beyler ben 23 yaşındayım, sevgilim de 19 yaşında. 6 aydır sevgiliyiz fakat bu ikinci buluşmamız oldu. daha önce ikimiz de kimseyle ne öpüştük ne de seviştik. sadece ben bir kere rahmetli dedemle şeker bayramında yanlışlıkla dudak dudağa gelip soğuk ve nemli dudağını hissetmiştim, onun haricinde yabancı bir dudakla hiçbir temas yaşamadım. yani bu da sayılmaz herhalde amq. neyse, sevgilimle okuduğumuz şehirler arasında otobüsle 15 saat olduğu için ve birtakım iş ve eğitim durumlarından dolayı sadece pazar günlerimiz boş olduğu için daha ikinci kez buluşabildik.

    ilk buluşmamız ufak tefek dudak öpücüklerinden öteye gitmemişti. ikimiz de öpüşmekten pek anlamıyorduk maalesef. zaten ben onun ailesinin yaşadığı yere gittiğim için pek de rahat olamıyorduk. aklıma otele zütürmek geldi fakat iki tane otelle konuşmama rağmen kız arkadaşımı odama sokamayacağım söylendi. ben de bu fikirden vazgeçtim. keşke aynı otelde farklı odalar tutup gece kız eve gitmeden sevgilimi kendi odama alarak takılsak falan aq bu fikir de yeni aklıma geldi, kafama sokayım. neyse, bu durumda yapacağımız tek şey vardı, o da aq liselileri gibi sinemada yiyişmek.

    sinemaya gidip en arka sıradan iki tane koltuk seçtik. bizim sırada sadece bir tane kız vardı, o da fena popcorn gömerek insta'ya hikaye atıyordu. gibinde bile değildik aq salağının. film de saçma sapan bir türk komedisi, herkes yarılıyor yani.

    sevgilimin ilk olarak kollarını önüme alıp ufak ufak öpmeye başladım. ellerinden başlayıp dirsek içlerini emmeye başlayınca bi tuhaf olduğunu fark ettim. 2-3 dakika böyle yaptıktan sonra dudaklarını emmeye başladım yavaştan. alt dudak üst dudak derken sırayla küçücük fakat dolgun dudaklı ağzını yalayıp yuttum. kendisi de ara sıra ısırıyordu ama acı çektiğimi çaktırmadan devam ettim.

    ardından kukusuna doğru elimi zütürünce ilk olarak irkildi fakat birkaç saniye sonra öpüşmeyi bırakıp büyük çantasını elimin üzerine koyarak kapattı. ben de pantolonun üzerinden kukusunu okşamaya başlayınca kızın gözleri kayboldu resmen. sanırım 3-4 dakika hızlı ve hafif bastırır bir şekilde kukusunu okşadım. elimin de nemlendiğini fark ettim. ardından pantolon düğmesini açarak fermuarını indirdim ve elimi kukusuna doğru soktum. külodunu kenara doğru sıyırarak tükürüğümle ıslattığım parmaklarımı kukusunda gezdirmeye başladım.

    sevgilim sessiz ve içi geçmiş bir şekilde daha hızlı yap ama bastırmayı bırak dedi. ben de tempoyu artırarak bastırmadan sevgilime mastürbasyon yapmaya devam ettim. kızın 5. dakikada falan gözler gitti, hafif inlemeleri başlayınca hemen uyardım ve gözlerine kızgın bakış attım. kız tamamen kafasını arkaya doğru yaslayıp tavana bakmaya başladı, bayağı kendinden geçti yani. beyler inanır mısınız bu 6-7 dakika sürdü fakat elimde resmen bir avuç imamın abdest suyu gibi doluca su birikti. yeminle kızın pantolonunun içinde koltuğa döküverdim. benim 3 günlük boşaldığımı biriktirsem bu kadar etmez yani.

    2 saatlik film boyunca 3 kere mastürbasyon yaptım kıza. 3. mastürbasyondan sonra kız zevkten ölü gibi yoruldu, benim de parmak uçlarım acımaya başladı. sanırım tırnaklarımı yeni kestiğim için, kızın da kukusundan çıkan sıvı tırnaklarıma girdiği için acıyordu. son mastürbasyonda kız göğüslerini sütyeninden çıkartıp dışarıya (yine gömleğin içinde ama memeleri dışarıya) verdi, ben de gömleğin üç düğmesini açarak, kızın göğsüne yaslanıp romantikçe filmi izlermiş gibi bir pozisyon yaparak dikkat çekmeden sol meme ucunu birkaç dakika emip ısırdım. aşırı yumuşak olmasına rağmen jöle gibi sıkı ve kıvamlı bir yapısı vardı. aynı anda elim de kukusundaydı fakat iki ayrı yerle ilgilenince konsantrasyonum bozulduğu için az kalsın parmağımı kukusuna sokuyordum, kız uyarınca sadece mastürbasyon yapmaya devam ettim.

    film bittikten sonra koltukta iz falan belli olmadığını görünce kıza uzun kabanımı giydirdim ve tuvalete gönderdim. tuvalete kimsenin girmediğini fark ettikten sonra nasıl bir cesaret varsa (normalde gibseler böyle bir şeye cesaret edemem) kızlar tuvaletine girip sevgilimin kabinine girdim. aşırı sessiz bir şekilde külodunu indirip kızı klozete oturtarak bacaklarını tam açıp kukusunu dillemeye başladım. bu da 3-4 dakika falan sürdükten sonra kız resmen ağzıma şelale gibi suyunu akıttı. sessiz olması için elimden geleni de yaparak hiç dikkat çekmedik.

    ben penisimi çıkarmaya tuhaf bir şekilde çok utandım fakat sevgilim de tuvallette konuşamadığı için gözleriyle ısrar etmek suretiyle beni bağırmakla tehdit edince çıkarttım. 4-5 dakika boyunca aşırı amatör bir şekilde penisimi lolipop yalar gibi vakumladı. blowjob bile denmez, sadece inek kemiğindeki yağı çeker gibi vakumladı bir an önce boşalmam için. bir damla falan ağzına gelince utandığım için refleks olarak hemen çekitip klozete boşalmaya devam ettim. sevgilim de ağzındakini sessizce klozete tükürdü.

    ilk olarak sevgilim kabinden çıkıp dışarıdaki aynada birkaç saniye üzerini düzelttikten sonra kapıda bekleyerek kimse giriyor mu diye kontrol etti ve bir dakika sonra beni aradı. yavaşça gel dedi ve kendisi tamamen dışarı çıkıp ben de erkekler tuvaletine girdim. orda elimi yüzümü yıkadım ve çıktım.

    kızla sahile çıkıp (sakarya) birbirimizle dalga geçmeye başladık. ama ne hikmetse 10-15 dakika sonra sevgilim hüngür hüngür ağlamaya başladı. yok efendim çok günah işledik, yok efendim cünup cünup dışarıda geziyoruz utanmadan falan. muhafazakar aile tripleri işte. kızı teselli ettim ve zaten böyle şeyleri benden başka hiç kimseyle yapmayacağını, benim de başkasıyla yapmayacağımı söyledim. daha önce ikimiz de yapmamıştık ve bu gerçeği adımız gibi biliyor ve birbirimize güveniyorduk. zaten 1 yıla kalmaz nişan ve ardından nikah düşünüyoruz.

    velhasılkelam, dinsiz biriyim fakat siz de evlenmeyeceğiniz bir kızla böyle şeyleri yapmayın, onospu çocuğu olmayın. kendi kız kardeşinizin de bir kukusu olduğunu, ihtiyaç dolayısıyla ara sıra ıslanıp (hele ki türbanlıysa daha azgın bir şekilde) kabararak canının penis çekeceğini, deli gibi yarrrrak arayıp birilerine sakso çekeceğini düşünün ve sonu evlilikle bitecek olan ciddi bir ilişki yaşayacak olduğuna emin olmadığınız biriyle sevişmeyin. demem o ki, sevgiliniz ailenizle ve sülalenizle telefonda veya başka bir yerde tanışmış derecede bir samimiyetle size bağlıysa, iş ciddiyete binmişse yapın bu zevkli eylemleri. sosyal mesaj önermesini de yaptıktan sonra gibtir olup gidiyorum.
    ···
   tümünü göster