/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 126.
    +2
    hayır. güneş dünyayı selamlar. sen geçmişi. uyumak haram sana. anlatmalısın sen. bunun için oradaydın. anlat. anlatırsan sönecek yangının. polisler. onları at aklından. onlar korkak. sana yemin ederim hepimizden ayrı ayrı it gibi korkuyorlar. toplum. heheh. halk salaktır. estetik dudaklı bir kadın siz henüz çocukken çok güzel bir cümle kurmuştu. dağdaki çobanla benim oyum bir mi. değildi dudaklarını yediğim. haklıydın sen. seni linç ettiler. bi alt dudak? hoşçakal.

    egom kabiliyetimden kaynaklı. hallediyorum. kime anlatsam secde ediyor önümde. haşa. allah değilim. kabul etmiyorum secdelerinizi. sadece güzel bir adamım ben. ve öyle çok öldüm ki artık ölmekten korkmuyorum. ayağım dip gazda her yokuşta. süzülüşlerde kendimi arıyorum.

    jakobenizm? belki de sahiden tepeden inmeliyiz. çakmalıyız alnına aptal damgasını halkın. bunu hak etti hepsi. merhamet abartılırsa bünyeye zarar verir. başım dönüyor. hanginizin umrunda? bütün eski sevgililerim. hepinizi bir araya toplayıp sizinle grup ciks yapmak istiyorum. paspalsınız. döl peşinde ifritlersiniz siz. yalap şap. yut bırak. unut gitsin. ah kadınlar. ah kadınlar. ah. en büyük sınavınız kendinizsiniz. zavallılığınızı üzerime yansıtmanızdan bıktım. yatak. yatak. yatak.
    ···
   tümünü göster