/i/Tespit

  1. 1.
    +4 -1
    Ösymnin yaptığı sınavla zeka belirlemek 10 üzerinden 11 hareket
    ···
    1. 1.
      +2
      Zeka değil kardeşim çalışkanlık ve kapasite belirliyor bu sınav. iq testi değil sonuçta.
      ···
    2. 2.
      +1
      Peki o zaman şöyle diyeyim her gittiğin doktorun ayrı tanı koyması sana ? Bunlar aynı kitabı okumuyor mu ? insan vücudu temelde aynı değil mi ? Ben hastanelerde çalıştım çok taşak kafa doktorlar var böyle kanın ısınıyor işini iyi yapıyor ama bi o kadar da huur çocuğu kasıntı doktor var.O yüzden ben doktorlara sadece iyi gözüyle bakmam.
      ···
      1. 1.
        +1
        Kardeşim bir çok hastalığın aynı belirtileri olabilir. Sen gidip başım ağrıyor burnum akıyor dersen doktora nerden anlasın? Ayrıca doktor da bir insan sonuçta mükemmel değil. Hastalık tanısı ile ilgili yapay zeka geliştirme çabaları var zaten.

        Demek istediğim bu doktorlar mühendisler insanların hayatını iyileştirmeye çalışırken olan bitenden habersiz cahil okumamış huur evlatlarının böyle yorum yapması sinirlendiriyor beni.
        ···
      2. 2.
        0
        Panpa son dediklerine katılmıyorum üzgünüm ya.insanın hayatını geliştirmeye iyileştirmeye çalışmıyorlar. Aylık 5 bin ila 10 bin arası maaşı var diye doktor mühendis oluyorlar.Öyle senin dediğin gibi belirli bi ideali olan adamlar bir iki kişidir.
        ···
   tümünü göster