/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    99 IQ ya sahip alman vatandaşları kendi elleriyle diktatörlük getirip avrupanın anasını gibmişlerdi.
    ···
    1. 1.
      0
      Oy kullanabilirlik belgesi denen bir şey çıkaraksın o Zaman. Kriterler ahlaki pgibolojik her konuda vatandaşlarını test edip ona göre bu belgeyi vereceksin
      ···
    2. 2.
      0
      Bunun pgibolojiyle alakası yok. Ahlakla da olduğunu sanmıyorum. Dönemin şartları ve propagandayla alakalı. Almanya borç batağında idi. Biri gelip düzelticem dedi ve herkes ona oy verdi. Yani dönemin şartları etkiler oyları. Türkiyede olduğu gibi.Ben iktidar yanlısı değilim. Türkiyede de aynısı oldu biri geldi bunu düzelticem dedi ve oyları topladı. Milli değerleri kullanarak propaganda yaptı.
      ···
      1. 1.
        0
        Olum uzun anlatıyım mı ders vereceksin o Zaman sağlıklı tarih dersi vereceksin yani eğitimden bahsediyorum. verilmeyen eğitim de bizi cahilliğe zütürüyor tek düze aynı sınıf kopya insanlar yaratılıyor. Herkese çocukluktan itibaren üst düzey eğitim her alanda vereceksin.Oy kullanma yaşını yükselteceksin bugün israil'de belirli yaşa gelenler önce 3 sene askerlik daha sonra üniversite eğitimi alıyorlar. Sebebi askerlikten sonra hayatı daha iyi anlamak ve ne istediğini bilmelerini sağlamak.Bu insan ne istediğini bildiğinden onların toplumu için daha yararlı bireyler oluyorlar. Amacımız da bu olmalı ne istediğini bilen her alanda özgür bırakılan bireyler.
        ···
      2. 2.
        0
        Panpacım avrupa siyaseti sağcı partilere kaydı.Şimdi avrupa eğitimli değil miydi? Mülteci almıyor üstüne darp ediyor. Bazı gerçekler eğitimle de geçmiyor maalesef. Hümanist avrupa şu an sağcı partileri başa getirip milliyetçilik oynuyorlar neden ? Çünkü şu anda mülteci krizi var. Yani yine benim durumuma geliyor. Dönem şartlarına.Ne kadar eğitimli olursa olsun. Kimseyi profesör kadar eğitimli yapamazsın.
        ···
      3. 3.
        0
        Herkes zaten profesör olamaz. Bahsettiğim olay her şey en zayıf halkası kadar güçlüdür. Toplumlarda da en zayıf halka kim olursa olsun biz onu hem eğitimli hem de sosyal alanda destekler nitelikte adımlar atmalıyız yani sosyal devlet Almanya gibi ya da eğitimde Finlandiya vs gibi tek bir ülkeden değil günümüz şartlarına göre toplum için en yararlı sistemi yaratmalıyız bunun içinde dönüp dolaşıp toplum bilincine geliyoruz
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster