/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Arada sigara içmeye dışarı çıkıyoruz azeri çarkçıbaşıyla beraber karılarda hop arkamızdan çıkıyor.Biz sigara içerken bizle muhabbet etmeye çalışıyorlar .Ben şüphelendiğim için hiç giblemiyorum. Karılar cep telefonuma falan bakıyor fark ediyorum. Karılar bizi tartıyor aşağı yukarı neyimiz var neyimiz yok.bu herşeyi bilen çarkçıbaşı konuşsana falan karılar iş diyor. Adama hala jeton düşmediği gibi Her şeyi ben bilirim havasında .rahat ol mekan bizim rusya bizim hesabı .
    O arada doğum günün sahibi gürcü gemicide geldi tam bir züt oğlanı .Olduk 8 kişi Sözde doğum günü hesabı.
    Bu olay 2-3 kez tekrarlanıyor her sigara içişimizde. yanımızdaki stajyer devamlı karıların yanında diğer Yağcı masalarında .

    Biz mekanda takılmaya devam ederken içeri 5 tane rus girdi .Karıların olduğu masanın yanına oturdular sanki tanımıyormuş gibi .arada bakıyorum kızların biri tuvalete gitti lavukların biride gitti. geri ayrı ayrı geldiler.bu 5 kişi aralarında fısır fısır bşiler ben kilitlendim oraya bakıyorum.

    Dedim çarkçıbaşım bu 5 kişi devamlı bize bakıyor.Bak dedim mevzu çıkacak.ben dedim istanbul çocuğuyum burda tezgaha geldik biz.
    Ya kardeşim dedi sen bana güven takılmana bak kafanda kuruyorsun dedi.
    Dedimki abi gel biz yürüyelim burda başımıza iş alıcaz.
    Oda demezmi ben azeriyim adam satmam onlara gülle (mermi) atarım. Mekandaki rusları kast ediyor.
    .Amk neyi satmıyorsun yanımızdakiler ukraynalı gürcü .Tırsaklığın başı bunlar.bir sıkıntı olsa bunlar yanımızda durur mu ( durmadılar)
    ···
    1. 1.
      +2
      yazmak 5 sene sonra mı aklına geldi?
      ···
      1. 1.
        +1
        Bu da benim tarzım .
        ···
      2. 2.
        +1
        1 yıl dolmuş panpa sonunu yazabilirsin
        ···
   tümünü göster