/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +6
    içime çok oturmuştu bu hareketi derste tenefüste hep aklıma gelir hayatım boyunce izlediğim tek ferrede olan bir sahne aklıma geliyordu. Bunu sırt üstü yatırıp basacağım dıbına bir yandan da tokatlayacağım filan. Aklım sürekli nesliye gidiyordu dersler filan umurumda değildi artık. Takıntı yapmıştım. Bir gün yine bunu takip ediyorum. Farketmesin diye mp3 çalarımla uğraşıyorum güya aynı yolda gidiyorum da evim aynı istikamette gibiymiş gibi.
    Sigarasını aldı içti yine evine gitti bende mal gibi evimin yolunu uzattım sonra internet kafeye geçip cs attım botlara karşı sonra eve geldim asıldım baktım sular kegib sabah okula cenabet gittim.
    Hazır cenabetim ne de olsa dedim sevmediğim derslere girmedim. Sürekli tiyatro salonuna gidip en arkaya geçip nesliyi düşünerek osbir çekiyordum o gün.
    Kapı sesi geldi bir an müdür yardımcısı girdi. Bu ne hal diye bağırdı yarın burada toplantı olacak arkadaşlarına söyle düzeltsinler şurayı dedi. Ben siperdeki bir asker gibi yatıyorum beni görmesinler diye kalbim küt küt atıyor. Sonra tamam hocam diye bir ses geldi bu sesi tanıyordum. Nesliydi bu.
    ···
    1. 1.
      +8
      Okulda 31 mi çektin amk
      ···
   tümünü göster