/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -2
    Yok arada sırada bir girip burada tepkiler nasıl diye bir gezip çıkıyorum. Herkesi kendin gibi günlerini incide geçiriyor sanma. Bunun dışında istisnalar dışında ateistler müslolardan daha zekidir. Kendisine dayatılanı araştırmış ve saçma olduğunu anlayıp bundan kurtulmuş. Şuanki müslolarsa hiç araştırmamış ve kendi kitabını bile okumamış müslolardır. Zaten kuran mealini okuyup müslüman kalan birisi mantıklı düşünemiyordur. Yani ateistlerde bilirdi ol dedi ol dedi oldu ol dedi oldu demesini. Onun yerine kendi çapında araştırmalar yaparak sorgulamayı seçmişler. olayları çarpıtıp küçük aklınla ateistlerle dalga geçmeni bu seferlik es geçiyorum
    ···
    1. 1.
      -1
      Bilim adamı kompleksi ne. Eski arapların geleneğiyle yaşayanlardan tabii ki kendimi üstün göreceğim ne sandın? inandığınız şey o kadar komik ki kendimi sizden üstün görmemem imkansız.
      Ama burada kendimi üstün görmenin sebebi sizin düşükküğünüz. Yoksa ben sıradan mantıklı düşünebilen çıkarımlar yapabilen bir vatandaşım.
      Edit:ben kişi kendinden bilir işi şeklinde sana hep incide takılıyorsun yaftası vurdum ama sen ise tamamen alaycı ve kompleksli ve önyargılı bir şekilde yazdın bunu. Herkes seviyesini belli ediyor gerçekten.
      ···
   tümünü göster