/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +32 -5
    iki yıl önce elime kağıt kalem alıp dışarda anket yapıyordum kızlarla konusablmek için. Düşünün anket la anket o kadar özgüvensizim. Kıza soru soruyorum karakter analizi yapıyorum ne kadar ezikçe dimi, kızlar bir saat anket dinliyordu gülüyordu eğleniyorlardı. Numaranı ver bi çay içelim dediğimde "yok böyle iyi" diyorlardı ve tanıdığım hiç bir kız şerefsiz karaktersiz değildi bir çoğu hoş eğlenceliydi ama ben onlara ulaşamıyordum. Diyelim karakter analzinden konusup numarasını aldım bu seferde kız evine gidince "bu çocuk çok ezik la ben bu ararsa yada mesaj atarsa pek iplemiyim" bende mesaj atardımnaz yapıyolar sanardım sonra acı gerçeği söylerlerdi "sen çok iyi adamsın ama ben senin tarzında biri değilim" gibi.

    "Abi bir kız var, şu var bana baktı bana güldü, bensiz yaşayamayacağını söyledi ertesi gün terketti, dedesi beni beğenmemiş o yüzden benden uzaklaştı. Hep günü kurtarcanız. Hep taktikle kız tavlıcaksınız hep manipülasyon hiç değer inşa edeyim, kendimi geliştireyim yok. "Ee abi kız bizi kullandı" öyle bir adamı kullanmasa zaten o kıza "Neden bu enayiyi kullanmadın" diye hesap sorardım.
    insan bi şunu der. Ben kendimi kabul ediyorum.

    Yasın 5 evresi.

    ilk evre inkar. Burada birşeyleri inkar ediyoruz. Ne öğrendik önceden kızlara emek, para,zaman harcarsan onları elde edersin ama gerçekte bunları harcmayan değerli bir çok adam sevdiği kızla mutlu. Çünkü adam değerli. "Abiğğğ pArHan olHacak kıZha en iYhi ŞanPAnhayı Açtırhacan Gız SeNi SeVüceH". Diyen adam var forumda ben bu zihniyete ne öğreteyim gözünüzğ seveyim. Bunu demek yerine "benim pek bi özelliğim yok o yuzden parama tav olsun" desen daha mantıklı. "Zeki değilim, konuşkan değilim, para sorunu çözer" bu zihniyetteki adama hiç birşey öğretilemez. Hem paranız olsun hemde diğer konularda kültürlü olun. Parayı kötülemiyorum zihniyetinizi kötülüyorum. Tamam lan parayı da es geçtim bi adam yazmış. "Agbi bir gIZ vHaR oNhu bi yılDIR sevhiHORhum nAPMAlıyım" hadi paranı harcamadın güzel alfa kardeşim bu sefer 1 yılını harcadın yine de kızı elde edemedin. Bir yıl kendini geliştirsen. Kimleri etkilerdin kimleri. Zaman geri gelmiyor. Gelsede o vakti özel kadın için harcardınız. Tabi o özel kadınlarda sizin o vaktinizi çalarak başka değerli adamlarla harcarlardı Hiçbirinizin derdi gelşmek değil. Hepiniz günü kurtarma peşindesiniz.

    2.inkar
    Gerçeği kabullenemez kadınlara düşman olursunuz. Tıpkı feministlerin erkek versiyonu gibi bi hal alırsınız. Ki forumda bir çok erkek bu aşamada.

    3.Pazarlık
    "Tamam kızlar reddediyor da ulan benim hiç mi? Suçum yok bi bakayım kendime, aa dişlerim, sarı ulan çiroz gibiyim, ahah bide özgüvensizmişim, aman tanrım kaşlarım martı olup uçacak" dediğiniz evredir. Çoğu erkek kendisine bu gerçekleri diyemez. Genelde ağlarlar "o kaybetti" ee tamam kız kaybettide senin gibi adamı kaybetti yani çok bişi kaybetmemiş. Seni kaybettiği için kız arebesk eşliğinde sigara yakacağını düşünüyorsun ama gerçekte hayatına güzelce devam ediyor. işte burayı aşarsanız. Toparlanırsınız.

    4.Depresyon
    Sorun bende durumu kabullendim neler yaparsam işler yoluna girer diye düşündüğünüz evredir. Bu evrede laftan çok icraat önemlidir. "AğBi YagRın SpHora bAşlıcam." "Tamam ne güzel başla" ertesi gün "Ağggbii sPOru bOşver bHen KonFor AlaNhInda BeKhliycEm" sonra "Ağbi Bhen KitHap okHudum geLişTim AmA Qızlar BaHmıyor." "Ne kitabı okudun" "Cin ALHi ve PeTherPAn mAshallaRı" hep bahane spor yapıyorum der halbuki ayda bir kere gider sonra gelişemiyorum. Kitap okudum der ama bir sayfa okur." Dünya 6 günde yaratılmış(islama göre 6, incile göre 7 ama son gün dinlenme günü sayılmış.) Bilim ise milayarlarca yılda oluştuğunu söylüyor. Düşün bilim, islam ve incil hepsi koskaca dünyanın bir günde oluşmadığını söylüyor.. Sen nasıl bir gün spor yaparak değerli adam olucaksın? Çok ağır gelecek yaptığın işler depresyona gireceksin ama er yada geç kabulleneceksin durumu.

    Devam edeyim mi lan eheheh
    ···
   tümünü göster