1. 1.
    0
    evet beyler bahisler açıldı sizce kim alır

    bakugan vs. ben10

    bakugan = http://www.cizgi-film-izl...m/files/image/bakugan.jpg

    ben10 = http://leventbulusan.file...ss.com/2010/03/ben-10.jpg

    bakugan

    dan kuso:
    12 yaşındadır. kendine çok güvenir. bakugan'ı pyrus dragonoid'dir.ateş elementinde görev alır.bakugan'ı evrim geçirmiştir (34. bölümde)..bakugan oynunu shun ile birlikte yapmışlardır.runo'ya aşıktır.bunu birçok bölümde belli etmiştir.
    runo misaki:
    i̇yi yürekli, sevimli bir kızdır. on iki yaşındadaır. bakugan'ı haos blade tigerra'yı çok sever.işık elementi bir bakugandır.en yakın arkadaşı alice'dir.dan'e aşıktır.
    marucho marukura:
    zeki ve zengin bir çocuktur. en küçük odur, daha on bir yaşındadır. ailesi çok zengindir. bakuganı aquos preyas'dır. su elementinde görev alır.preyas özellik değiştirebilir.jenny ve jewels'a aşırı hayrandır.dan için her şeyi yapar.harika bir dosttur.
    julie makimoto:
    hep mutludur, on iki yaşındadır. önce dan'den sonra onu bırakıp billy'den hoşlanır.ablası daisy makimoto'dur.
    shun kazami :
    çok deneyimli bir bakugan oyuncusudur. büyükbabası bir samurai olmasını ister, ama o bakugan oynar. gösteriş yapmayı sever. dan'in çocukluk arkadaşıdır. on üç yaşındadır. bakugan'ı ventus skyeress'dir.bakuganı dönüşünce adı storm skyrees olmuştur. çok çekicidir. rüzgâr elementi bir bakugan'dır.bakugan oynunu dan ile birlikte yapmışlardır.alice'den hoşlanır.
    alice gehabich:
    bakuganı alpha hydranoid'tir.çok sevimli ve iyi yürekli, bir o kadar da utangaçtır.en yakın arkadaşı runo'dur.shun'dan hoşlanır.sessizlik çekirdeğinin negatif enerjisi yüzünden masqurade'ye dönüşür.

    ben10

    ben tennyson, kuzeni gwen ve büyük babaları max ile yaz tatili başladığı sırada kamp gezisine giderler. ben gwen'le kavga ettikten sonra ormana doğru gider, kimseden uzak yalnız kaldığı için sevinmiştir ve yerde uzaylı kabuklu bir şey görür. bulduğu gizemli maddeyi inceler, maddeyi sevmeye başlamıştır, omnitrix adlı madde içerde saklıdır. madde atağa geçerek daima kalacak şekilde bileğine bağlanır ve on farklı uzaylı formuna dönüşme yeteneği verir, onların her birinin kendine ait eşşiz gücü vardır, bunlar dc'nin komik kahramanlarına epeyce benzer. daha sonraları bu 10 kahraman dışında başka yaratıkların dna'larıyla yeni uzaylılar çıkar. buna karşın ben yeni düzenli yetenekleri ile diğerlerine yardım etme sorumluluğunu anlar.

    özet:beyler bunlar çok güçlü 2 süper kahraman sizce kim yener ?
    ···
   tümünü göster