/i/Tespit

  1. 1.
    +91 -29
    edit: ekşideki yazar da benim. mesaj atabilirsiniz.

    başarılı ve uzun bir ilişki kurmak için mutlaka ama mutlaka okunması gereken rehberdir.

    -geçmişi hasarlı kadın nedir?
    geçmişi hasarlı kadın, geçmişinde ciddi acılar yaşamış, pgibolojik sorunları olan kadın demektir.
    -neden geçmişi hasarlı kadınlarla birlikte olmamalısınız?
    çünkü geçmişte yaşadıkları yüzünden, stabil bir karakterleri yoktur. sorunlarını çözmek için bir erkek ararlar ama asla çözemezsiniz ve sizi uzun dönemde dibe çekerler. tüm enerjinizi emerler. kısa vadede bu kadınlarla birlikte olabilirsiniz ama uzun vadede(evlilik vs) kaçınmanız gerekir. çünkü stabil olmayan karakteriyle, kriz dönemlerinde arkanızda güvenle durabilecek biri olmayacaktır. eğer geçmişi hasarlıysa, her zaman sizin onun problemlerini çözmenizi, onun sorunları üzerinde odaklanmanızı talep edecektir. bunu yaptığınız zaman, uzun dönemli amaçlarınızdan gittikçe uzaklaşacak ve sadece sorunlarını çözmeye uğraştığınız bir partneriniz olduğunun farkına varacaksınız. hayatta istediğiniz hiçbir şeyi başaramayacaksınız. çünkü geçmişi hasarlı kadın sizin kaynaklarınızı tüketecek. bunun istediğiniz şey olduğuna emin misiniz? yani sevdiğiniz kadın size yardım eden biri değil, sizin hayat enerjinizi emen biri olacak. bu ciddi bir sorun. tekrar ediyorum, kısa süreli bir ilişkiyse sorun yok ama uzun süreli bir ilişkide mutlaka kaçınmanız gerekir.

    peki bir kadının geçmişinin hasarlı olduğunu nasıl anlarız?
    geçmişi hasarlı kadın özellikleri;
    -çok fazla piercing takıyorsa
    -dövmesi varsa
    -eğer sigara içiyorsa
    -abartı saç rengi varsa,
    -uyuşturucu kullanıcısıysa, geçmişi hasarlıdır.
    bunlar görünen özelliklerdir.

    görünmeyen sebeplere gelecek olursak;
    -geçmişindeki ciks maceralarından bahsediyorsa, bunlardan bahsederken gülüyorsa,
    -2\\\'den fazla tek gecelik ilişki yaşamışsa,
    -eğer sizinle ilk geceden sevişmek istiyorsa,
    -size mental sıkıntılarından, pgibolojik rahatsızlıklarından bahsediyorsa,
    geçmişi hasarlıdır. bir diğer anlayabileceğiniz yöntem ise; ona babasını sorun. eğer babasıyla ilgili size kötü anılarından bahsederse, geçmişi hasarlı bir kadındır.

    erkeğin ilişkideki rolü koruyuculuktur. kadınlar her zaman erkekten koruyuculuk talep eder. bazen bunu erkekleri manipüle etmek için kullanırlar ve efendi ve düzgün erkekler, geçmişi hasarlı kadınlar tarafından kolayca manipüle edilebilirler. çünkü düzgün erkekler, geçmişi hasarlı kadını kurtarmak için uğraşırlar. bir kurtarıcı olmak isterler. en iyi senaryoda, bu tarz ilişkilerde geçmişi hasarlı kadın, ilişki boyunca adamın boğazına yapışıp yavaş yavaş aşağı çeker. en kötü senaryoda ise geçmişi hasarlı kadın adamı dibe çeker ve düzgün adam boğulur. bu her zaman olmuştur. o harika edebiyat eserleri bu aptal hikayeler sayesinde yazılmıştır.

    be smart, stay smart.

    (bkz: dul ve çocuklu bir kadınla evlenmek)
    ···
   tümünü göster