/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Bölüm 2

    1975 yılının yaz aylarıydı. Amerikanın illinois eyaletinde genç bir kız vardı, etrafındakilerin pek dikkatini çekmeyen ama derslerinde başarılı bir kızdı. 16 yaşında içine kapanık ve saygılıydı. ismi Melany Tiff Valentine'di. (Chuky'nin Gelin'i filminde chuckynin sevgilisinin ismi-Tiffany Valentine- burdan gelmektedir.)

    Okulda onunla hamur suratlı diye dalga geçen bir grup vardı. Tiffany buna çok üzülse de, biraz da kilolu olması sebebiyle onlara hak verir gibi onlarla birlikte utançla gülüyordu kendisine, mecburen biraz da.

    Tiffanyle dalga geçen grup gitgide büyüdü nerdeyse okuldaki herkes onunla dalga geçer oldu. Özellikle diger kızlar, onu dalga geçmek için aralarına alıyorlardı. O ise bunun tam olarak farkında değildi, arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyordu. Diger türlü dışlanıyordu.

    Okulun popüler bir kız futbol takımı vardı, özellikle bu tayfadaki kızlar tiff'i sevmiyordu. Her gün Tiff ile dalga geçilecek birşey bulunuyordu, tiff herseferinde yerin dibine giriyordu ama aralarından ayrılamıyordu. Gün geçtikçe (aslında üzüntüden) yavaş yavaş zayıflamaya başladı ve ilginçtir ki çekici bir kıza dönüştü. Bu ona dayanma gücü veriyordu sanki. Her sabah aynaya baktığında bi değişimi fark ediyordu, adını koyamadığı bir değişim... zayıflamasının dışında bir değişimdi bu.. iyi hissediyordu kendisini, parlıyordu sanki, mutlu oluyordu. Etrafındakilerin ilgisini çekmeye başlamıştı artık.

    Avukat babası ve ögretmen annesi de değişimin farkındaydı. Okuldaki diger kızlar da farketmişti bu durumu elbette.. ancak onlar bu değişimi sevmemişti. Tiff'e karşı kin beslemeye başladı pek çogu kısa sürede. Ve onun kadınsı gözükmesini istememeye basladılar bir süre sonra. Okulun kız futbol takımına tiff'i sokmak istediler, daha önce onu takımda istememistiler oysaki.. Onun daha erkeksi bir görünüm kazanacagını düşündüler. Yine kaleci olacaktı, ama tiff artık eskisi gibi degildi, narindi
    ···
   tümünü göster