/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Bölüm 4

    Tiff suratını çimlerden kaldırdı. Suratı kan içindeydi. Gözlerini ķirpıştırdı. Kan gozlerine dolmasin diye parmaklariyla gözlerini temizledi, burnuna dokunamıyordu. (Chuckynin gözünden ve burnundan alnına kadar uzanan dikişler bu benzerliği göstermesi nedeniyledir.)

    Artık tiff evden pek çıkmıyordu, bir çok ameliyat oldu ama izler kaldı, çok fazla kilo verdi. Artık daha da sessiz bir kızdı. Odasında artık ayna da yoktu.

    Yaşının ilerlemesiyle artik cinsel arzuları da oluyordu. Bunları dizginlemeye çalıştığı dönemler.. hormonal şeyler.. istek geldi mi geliyordu. Yapamiyordu. Yanlış birşey gibi.. ama degildi.. bağımlısı olmasin yeterdi.. bunlari bi kitapta okumuştu. Bağımlısı olmasın yeterdi.

    Ailesi ona tüm sevecenligini gostermeye devam ediyordu. Tiff bununla mutlu oluyordu. Ama genç yaştaki bir kız suratı yara izleriyle dolu. Gelecek nasil olacakti. Bunlar muammaydi. Tiff kitaplar okuyarak kendisini geliştirmeye devam ediyordu. Bir de şu hormonal durumlar..

    Tiff bir gece oyuncak ayısını (meşhur bir oyuncaktır -Teddy Bear- çocuklara sevimli bir oyuncak gibi gösterilir ama teddy bearin sembolize ettiği şey ne karanlik ne aydinlik, belirsiz bir geçmişi vardir ve amerikada yetişkinler teddy bearı nedensizce pek sevmezler.) bacaklarının arasına almış onunla yatıyordu. Sabah sırılsıklam uyandı. Ne olduğunu da pek anlamamıştı. Çok da sorgulamadi ve O günden sonra da hayatina olduğu gibi devam etti.
    ···
    1. 1.
      0
      Rez. B.
      ···
   tümünü göster