/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Bölüm 5

    Tiff bir süre sonra karnının şiştiğini farketti. Bir gece aniden.. durduramadı, durdurulacak bişey değildi. Karnı 1-2 dakika içinde şişti ve müthiş bir agri.. ailesine de bişey söyleyemedi ve hastaneye yetişmek için odasının penceresinden kaçmaya çalıştı. Pencereden yuvarlanıp çalıların üzerine düştü.. düşmenin etkisiyle bi süre kaldı yerde.. sonra kendini toparlamaya çalışırken bir anda karnındaki şişligin inmiş olduğunu farketti. Baktı heryer kan, bacaklarının arası, geceliğinin alt tarafı. Sonra bacaklarının arasinda yerde bir oyuncak bebek farketti. Ona güzel gelen çirkin bir bebekti. Tiff kendi üzerindeki kan ve kiri temizledi bütün bunlar bir rüya mı gerçek mi anlamiyordu ama gece o bebekle uyudu. ikisinin de yüzlerine ay vururken mutlu bir şekilde dalıp gittiler uykuya.

    Sabah olduğunda tiff bebeğin olmadığını farketti. Önce odasini aradi. Sonra disariyi... ama bebek yoktu. Tiff üzüldü ama yapabileceği bir şey yoktu. Bebeği bir daha asla bulamayacaktı.

    Odada olmayan birşey daha vardı. Tiff onu da farketmeyecekti. Tiffin kız futbol takımıyla çekilmiş fotoğrafı ve okulda çekilmiş bir kaç fotograf daha..
    ···
   tümünü göster