/i/Tespit

  1. 26.
    +19 -1
    13-Bu eski sovyet ülkelerinde ağır godoşluk var. Adamlar karısının bikinili, tangalı fotoraflarını internet paylaşmasına birşey demiyor hatta hoşuna gidiyor , destekliyor kendi paylaşıyor.

    Gene çalıştığım bir gemide batum limanına gittik.Tek başıma dışarı çıktım maksadım 2-3 birşey içip sağa sola bakmaktı. Yolda yürürken geminin ukraynalı aşçısıyla karşılaştım. Biraz sohbet muhabbet sahilde türklerin işlettiği bir mekana oturduk.

    Yarı rusça yarı ingilizce yarı tarzanca muhabbet ederken konu nasılsa bu arkadaşın karısına geldi. lavuk önce telefondan karısının fotorafını gösterdi iki çocuk doğurduğunu söyledi çocuklarını gösterdi. Yavaş yavaş yana kayarken karısının bikinili fotoraflarına geldik lavul yüzüme onurlu ve gururlu bir şekilde bakıyor , bıyık altındanda sırıtıyor .Bende oo haroshe ( güzel ) dedim .Lavuk bu seferde karısının sahilde panter şekli domalmış fotoraflarını göstermeye başladı. Ben biraz utanır şekilde okey okey dedim adam no problem dedi ben utandım lavuk sevindi sırıttı .Çok şanslısın bir postada ben atmak isterim desem adam sevinçten havalara uçacaktı. Sonrada muhabbete normal şekilde devam ettik.
    ···
    1. 1.
      +4
      Rez amk bunlar ne
      ···
   tümünü göster