/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 576.
    +6
    Bu sözlükte önceden yine bu sözlük için şarkılar söylenirdi. YouTube da aratabilirsin. Mazisini özlemle anmış birçok yorum yine video altında yazılıdır.

    Bu sözlük benim meslek seçimimi etkileyecek kadar hayatımın içindeydi. Şu an yaptığım mesleği yine bu sözlükten danışarak öğrenerek araştırarak yapıyorum. Burası kalifiye insanlarla doluydu açıkçası. Sözlük gençlerden çok çocuklara hitap eder oldu. Bir yozlaşma aldı başını gitti. Sadece bir sözlük denilip geçilebilir ama burası benim için gülümsenerek hatırlanan anılarla dolu bir yer. Yazıp yazıp siliyorum... Para basıp sözlüğü evirip çevirme hayalleri kurduğum çok oldu.

    Dışarısı kötülüklerle dolu bir dunya. Kötülükler, korkular, tereddütler hepsi bu eşiğin dışında kalsın. Burası inci sözlük. Sevgi içeride, dostluk içeride, kardeşlik içeride ,azim içeride, sebat içeride.

    Belki parasına ve mevkisine düşkün sadece iş düşünen sürekli meşgul adamın birisin ama yine de yazmak istedim. iyi geceler.
    ···
    1. 1.
      0
      Bu entrye içim gitti lan
      ···
    2. 2.
      +1
      Söylediğin herşey çok güzeldi.
      Ne parama nede mevkime düşkünüm.
      Ama devamlı olmaları da lazım tabi.
      Bende senin gibi inci Sözlüğün dostluk ve azim içerisinde ilerlemesi taraftarıyım.
      ···
      1. 1.
        +1
        (#207187661)
        ···
      2. 2.
        0
        hacı senden bişi istiycem
        -korkmuyorumhickaranliktan
        -sukuicingeldim
        -ceres yolcusu
        -ccc kralex1907 ccc
        hesaplarının siliklerini açar mısın bu hesapların hepsi bana ait değil arkadaşların hesapları yoktu ben de onlara sordum iletmek istediğiniz var mı diye onlar da bunları söyledi, ilgilenirsen teşekkür ederim.
        ···
   tümünü göster