/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -1
    efenim ben nacizane eksi hakkinda muhtemelen sizin ilk kez duyacaginiz bir kac sey soylemek istiyorum madde madde yazacagim beyler.

    1)- orada bilim adami gibi gorunen dingiller vardir onlara kanmayiniz onlar aslinda birer vasatin altinda olan kisilerdir yaptiklari en iyi sey kendi reklamlaridir yani onlari entel sanmayiniz.

    2)- neredeyse hepsi 30 yasin uzerindeymis gibi gozuksede aslinda 50 li yaslardan bile katilimcisi mevcuttur.

    3)- 30 lu yaslarda kezban hanim teyzeler feminazi gorunumlerinin ve entrylerinin ardina gizlenip erkek avlamaya cikarlar.

    4)- kadin erkek kavgasi vardir turk kizlari turk erkeklerini kotuler turk erkekleri turk kizlarini kotuler turk erkekleri gavur kizlarina turk kizlari da gavur erkeklere yavsama meyline sahiptir.

    5)- trt 1 deki tutunamayanlar dizisi eksi sozlukteki elestirileri dikkate alarak dizinin senaryosuna yon verirler bunu fark eden ekside haliyle diziyi bas taci etmistir yani binevi dizinin asil reklamini eksi yapmistir boylelikle.

    6)- ince belli kizlara ve minyon kizlara saplantilidirlar.

    7)- bazilari dertlesecek insan aramaktadir.

    8)- en sahte dostluklar oradan cikar.

    9)- erkekleri kadinlardan nefret eder. kadinlar ise daha iliman yaklasirlar olaya.

    10)- bir film odul alsa bile mutlaka onu gomen ileri zekali bir sahis mutlaka olacaktir. bazilari bu kisileri eksi sozluk otu taku elestiren tim adini takmistir.

    BONUS= lisedeki kadin edebiyat hocamda eksi sozluk yazaridir ve tam tamina 30 luk yazar teyze kalibina uymaktadir.

    dipnot= liseli deyip elestirmeyin lutfen liseyi bitireli bir yil oluyor cin tavuklar sizi.
    ···
   tümünü göster