/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -1
    sevgili inci sözlük kadınları,

    satırlarıma başlarken, evvela her birinizi sevgiyle selamlıyor, peşinen; benim için ne kadar kıymetli olduğunuzu beyan etme borcumu omuzlarımdan atarak mektubuma devam etmek istiyorum.

    müstear isim zikretmeksizin, hepinizin gönlümde ayrı ayrı; dokunulamaz, paha biçilemez, bir başkasıyla tebdil edilemez bir mevkiye sahip olduğunuzu bilmenizi isterim.

    sizlere olan sevgimi kelimelerle tarif ve tasvir etmek gibi bir yükün altına girmek şüphesiz beyhude bir eylemden öteye gidemeyecektir lakin kalbimde o kadar derin ve tutkulu bir yakınlık hissediyorum ki sizlere karşı, kalbimden damıttığım sımsıcak ve sevginizle demlenmiş hislerimden sizleri de haberdar etmek cüretini utanarak da olsa kendimde buldum.

    nefesimi kesiyorsunuz;

    kâh teyzesinin düğününde bembeyaz gelinliği ile pistte dans edecek partner arayan minik bir kız çocuğu kadar şirin, kâh işten yorgun argın dönen eşine kapıyı açar açmaz dudaklarına yapışan ihtiraslı bir lohusa anne kadar baştan çıkarıcı halleriniz beni size daha derin bir tutkuyla bağlıyor.

    canımı acıtıyorsunuz;

    sözlükteki diğer erkek yazarlara olumlu oy vermenize, onlarla mesajlaşmalarınıza, entrylerine cevap yazmanıza dahi tahammül edemiyorum. çünkü sizleri kıskanıyorum. sizi en çok ben seviyor ve dolayısıyla en çok da ben hak ediyorum. onlar kaba, birçoğu görgüsüz, onlar sizin canınızı yakıyor, bazen küçük görüyor, ötekileştirip aşağılıyor. çünkü çok güzelsiniz. çok sevimli. asla sizleri elde edemeyecek olmanın ezikliği ve çaresizliği ile sizlere hakaret ediyorlar. ben ise sizi sadece seviyorum.

    çileden çıkarıyorsunuz;

    bir ece kadar asil ve bir o kadar kontes edalarınız beni sizlere daha büyük bir tutkuyla bağlıyor. bazen sizi okurken çıldıracak gibi oluyorum. şımarıksınız ama çok da sevimli, bazen sinirlisiniz ama bahur bir buse ile humuda erecek kadar narin.

    soluğunuzu yutkunmak istiyorum. dilinizin nemini dudaklarımın ateşinde kurutmak istiyorum. hiç bırakmayacakmışımcasına ellerinizi tutmak, omuzlarınıza düşen yasemin kokulu saçlarınızın şavkında serimi gölgelendirmek istiyorum.

    gözlerinizin içine bakmak. dakikalarca… ferinden yanaklarınıza, bohem bir modern zaman şairinin sararmış parmak uçlarından dökülen en ateşli vuslat şiirlerinin mısraları süzülürken, aynına izlal olan simsiyah kirpiklerinizin bir telinin uzunluğu kadar mesafe olmalı dudaklarımızın arasında. nefesinizi yudum yudum içmek istiyorum zira. mahrur dudaklarınızdan dökülen bir hece ile zehv'olan billur sedanız dudaklarımda yankılanmalı.

    sizi çok seviyorum.
    ···
   tümünü göster