/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -3
    Başımızdan geçen bir olayı anlatayımda neşeniz yerine gelir belki .

    izmirde yaşıyorum okul gereği arkadaş ta ığdırda izmiri gezip görmek için birhaftalığına yanıma geldi . Bir akşam oturuyoruz yemek yemek için dıları çıkalım dedik . Baktım karşıdan motokurye geliyo onunda arkasına bi kaç köpek takılmış geliyo bizim hıyara sakın kaçma diye uyardım lakin motokurye sokağı dçnüp bize doğru yöneldiğinde bizim hıyar dayanamadı korkudan topuklayı verdi bu hıyar kaçınca köpekler dururmu hedef biz olduk aq.

    Mecburen artık bende topukliyacaktım bastım gaza bir iki üç derken diğer sokağa geçiş yaptık bina arasından . Diğer sokağa vardığımızda tehlike bitmişti . Ama ızdırabını gibtiğimin yüzünden nefes nefeseydik . Hem gülüyor hemde sövüyordum bizim bine . Aq daha 10 saniye olmadan arladan iki kişi geldi burdan iki kişi kaçtı gördünüzmü dedi dedim aq bunlar kesin torbacı yada başka bi tak dedim içimden biz değildiriz dedim ama sçnefes nefese olmamızdan anladılar. Arkadaşta biraz iri yarı zütü başı büyük kurbanlık dana gibi . Baktım bunu çektiğikleri gibi duvara yapıştırdılar şaşırdım ama gülmemden de geri kalamıyorum bunun zütü başı elleye elleye arıyolar bana geldi diğeri banada baktı olum niye kaçıyonuz lan felan dedi bi tak bilmiyoruzki aq . gülmemi durduramadığımdan anlatamıyorumda bişey bizim salak zaten korkudan üç buçuk .

    Bi ara siz kimsinz dedim polis dedi çıkardı kimliği ama nasıl sertler kaçtık sonuçta ama kimden kaçtık 4 5 köpek aq suçmu . Neyseki durdum dedim abi bu yeni geldi köpeklerden tırsıyo köpekler motoru kovalıyo motorda bize doğru geliyo ondan kaçtı bu bu kaçınca da bende koştum dedim ama hala duramıyorum gülmekten olum malmısınız siz felan dedi deliye döndüler . Sivil araç geldi tam gidecekler kimliklere baktılar memleketi gördü şeylimidiniz lan siz dedi evet dedik bide tanıdık çıktı aq . inşallah kimseye anlatmamıştır. Buda böyle bizimkinin mallığından yaşadığımız bir olay . Yemek felanda yiyemedik kendimize zor geldik bi iki saate. Balkonlardan bakanlar felanda cabası.
    Pusudaki yiğitleride ifşa ettik birde üstüne.
    ···
   tümünü göster