/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +11 -3
    @1 amerikada başkan incile el basar yemin ederken yada mahkemelerde yemin etmeden önce el bastırılır. fransızlar çok övündükleri demokrasinin kalesi olmalarına rağmen hristiyanlığın en büyük savunucusudur hatta korona muhabbetinde fransada hristiyan bi kilise gurubu bütün yasakları delip toplanmıştı gizlice haberlere çıktılar. avrupada italyanların dine bakışını anlatmama bile gerek yok germenler ise kendi ülkelerinde hristiyanlıktan uzak gibi durular ama başka ülkelere gittiklerinde hepsinin kendi hristiyan cemaatleri vardır ruslar askerlerini askere göndermeden önce papaza okutur ıslatırlar hatta kendi uçaklarını tanklarını kutsal suyla yıkarlar.
    şimdi burada olan şey dinin olup olmaması değil önemli olan atalarından gelen inanışa sahip çıkmak ve bu inanışı devam ettirmektir.
    ama türkiyede senin gibi huur evlatlarından çok fazla var yok türkiye müslüman değilmiş yok öyleymiş yok böyleymiş sen kendini o karşıdaki huur evlatkarına ne kadar benzetmeye çalışsanda onlar seni her zaman müslüman türk olarak göreceklerdir asla yanlarına almayacaklardır onlardan olamayacaksın ama türkiye içinde bu hareketlerinden ötürü seninde o yavşaklardan bi farkın kalmayacaktır yani sadece ve sadece bir huur evladı olarak hayatına devam edeceksin.
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      sen gibtir git cocugunu sunnet ettir bi de okut uflet gelenek hic bozulmasin. boyle gelmis boyle gider
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        sanane lan benim çocuğumdan huur evladı sen hangi orspunun çocuğunu evlat edineceksen edin git onu kendin gibi bi şerefsiz olarak büyüt
        ···
   tümünü göster