1. 51.
    +7
    Herhangi bir sebepten dolayı silik yemiş evet ama birdaha yapmayacaklarına inanıyorum çünkü herkes bi şekilde buraya geri dönmenin peşinde, bunu teşvik edicek şeyler yapmam gerekiyor. Ha adam devam ederse bidaha silinir ve affedilmez. Fakat herkese şans verilmeliydi tekrar.
    ···
    1. 1.
      +2
      abi evet herkese tekrar şans verilmeli konusunda haklısın, buna bir şey demiyorum ama rahatsız tayfa tekrar dirilecek diye düşünüyorum ben sadece.

      senin iyi niyetin umarım suistimal edemez ama bu sözlükte 10 yılımı geçirdim az çok tanıyoruz artık sıkıntılı tipleri. bu adamlar buraya gelecek tekrar aynı şeyleri yapacak, tekrar silik yiyecek dediğim gibi az çok öngörüyorum ama umarım senin dediğin olur. ben haksız çıkarım.

      ve aklımda şöyle bir şey var, sözlüğü kötü imajından sıyırıp, yeni insanlara tanıtsak daha mantıklı olmaz mı? sorunlu adamlarla bir yere kadar taşıyabileceğimize inanıyorum çünkü sözlüğü.
      ···
    2. 2.
      +1
      Reyiz siliğim kalkmadı pm bakar mısın en azından bir gerekçe belirtin neden kaldırmadınız zaten suçsuzdum
      ···
    3. 3.
      +3
      Abi oraya da sıra gelecek ama geçmişe daire tekrar bu ruhu yakalamak ve içerisinde bulunmak isteyen insanlar var, önce bu işe emek vermiş, zaman harcamış insanları tekrar bir kazanalım..
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster