/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    Zamanın bir iki paylaşım yapıp o zaman yeterli olduğunu düşünürek hesaptan paylaşım yapmadan sözlüğü takip ediyordum.
    Siliklerin açılmasıyla birlikte sözlüğün yeniden dolduğunu gördüm ve tekrar kitlenin arttığını görünce dönmeye karar verdim.

    Ben başkalarının göremediğini görüyorum, olayların arka planlarını gerçek amaçlarını anlamlarıyla size göstererek doğru bakış açısını ve düşünceyi yakalamanızı sağlıyorum. Mantık ve akıl temel ilkemiz. Burda komplo teorileri değil gerçekleri, gerçekten olabilecekleri sizlerle paylaşacağım. Katılım olursa devamı gelecek.

    Her hafta cumayı cumartesiye bağlayan gece 00.00\\\'da seçtiğiniz bir konu hakkında paylaşım yapacağım. ilk başlık için 50 şuku gelirse paylaşılacak şuku isteği basamak basamak yükselecek. Amaç daha çok kişiye ulaşmak.

    işte başlıklar:

    Bilim/tıp
    1-Genel Viroloji
    2-Coronavirüs ve komplo teorileri

    Uluslararası ilişkiler/Dış Politika
    3-Suriye iç savaşı
    4-Libya iç savaşı
    5-Müslüman Kardeşler

    Din
    6-Bazı dinlerdeki mantık hataları
    7-Neden islam?
    8-islam hakkında tartışılan konular(Soru-Cevap)

    Not: Entry girerek istediğiniz başlığın numarasını belirtin. Cuma gecesi 12de girip sayacağım en çok seçilen başlık hakkında yazımı yazmaya başlamış olacağım... Süre Cuma gecesi ben saymaya başlayana kadar...
    Birden fazla entry girerseniz farketmeden iki kez sayabilirim, bunu yapmayarak herkesin görüşüne saygı gösterirseniz seviniriz ama uplamak için yapıyorsanız yapın, farklı bir şey yazarak...
    ···
   tümünü göster