/i/Tespit

  1. 26.
    +6
    sadece batak oynayarak 4 yıllık bir üniversiteden mezun olunabilen okul sisteminin hiç suçu yok ama dimi? eşşeği ilkokul 1 e kaydet 12 sene sonra al lise diplomasını. 10 tane zayıfla okul geçiyorlar. o yüzden günümüz üniversite mezunları 1960 ları kadar becerili ve bilgili değil net. bu şekilde de mezun olunabiliyorken kimse daha fazlası için çalışmıyor batak ve yatak işlerine bakıyor.
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa şöyle düşün. Sen bu eğitim sisteminin değiştirebilir mısın ??? Hayır dimi cevabin o zaman .o eğitim sisteminin sana vermediği eğitimi kitaplardan Internetten söke söke öğrenir kendini level atlatırsın. Sonra önüne gelen boss'u keser keser hayallerine varırsın . Adam uluslararası ilişkiler mezunu dil yok aq . Bu eğitim sisteminin suçu mu ?
      ···
      1. 1.
        +2
        bence %60 öğrencinin %40 eğitim sisteminin suçudur. ülkede en çok müsamaha gösterilen derslerden biri yabancı dil. bu müsamaha daha ilkokulda başlıyor. 8. sınıfa giden çocuk sınavdan 10 15 alıyor. hocalar sallabaş bi performans ödevi veriyor çocuk internetten bulup aynısını yazıyor 100 alıyor ortalamayla geçiyor. lisede de aynı. çocuğu yabancı dil öğrenmeye teşvik edecek bi oluşum yaratmak gerekiyor. adamın demek istediği bu
        ···
      2. 2.
        0
        @thehustler katıloyorum panpa herkes haklı bu konularda ne dese ya.
        ···
   tümünü göster