/i/Devlet

  1. 1.
    +2
    sonuçudur.

    Görüyorum ki doların yükselmesinden Reis-i Cumhur (Başkan) Erdoğan'ı sorumlu tutanlar var. Bu kendini bilmezler ne dediklerini de bilmiyor.
    Ne yani sayın Başkanımız mı istedi doların 7.2 lira olmasını Başkanımız mı dedi Trump a doları yukarı çek diye ne kadar kendini bilmez devlet düşmanı vatan düşmanı Hakk düşmanı adam varsa Başkanımıza saldırıyor.
    Bu konuda sayın başkanımızın hiçbir suçu yoktur. Suç tamamen cumhuriyet rejimindedir. Osmanlı zamanında böyle miydi? bizim paramız gayet çok tüm emperyalist paralarından daha değerliydi.
    Ama sonra ne oldu cumhuriyet ilan edilince türk lirası hemen değer kaybetmeye başladı.
    Neden? çünkü dünya Osmanlı imparatorluğundan korkuyordu fakat türkiye cumhuriyetinden korkmuyorlar.
    Ondan hep bizim paramızı düşürdüler işte bu lobiler filan var sayın Başkanım bahsetti. Başkanım onları korkutuyor ama padişah olmadığı için o da bu kadar mücadele edebiliyor. Başkan Erdoğan olmasaydı dolar belki bugün 7 değil 170 liraydı. Aksini iddia eden venezuela ya baksın. Orada Erdoğan yok dolar 170 venezuela bolivarı
    Bu durumda doları düşürmek emperyalist devletler Osmanlı Tokatı atmak Türk (Osmanlı) Lirasına tekrardan değer kazandırmak için yapılacak tek bir şey kaldı o da Sayın Başkanımızı Padişah yapıp saltanatı geri getirmek.
    Bence saltanat sistemi bizi uçurur. 100 yıl oldu bu rejim bir sürü ekgibleri var. zaten sistemi bile tam oturtamadılar. Öbür tarafta 600 yıl boyunca takır takır işleyen bir sistem var.
    Çare Osmanlı Çare Padişah Erdoğan





    Osmanlı dönemi (Osmanlı Lirası) ve Cumhuriyet dönemi (Türkiye Cumhuriyeti Lirası) dolar kurları tablo her şeyi anlatıyor benim fazla konuşmama gerek yok




    1900 Osmanlı 1 Osmanlı Lirası 5.8 dolar
    2020 TC 1 abd doları 7.2 TC lirası

    olayın özeti bu aslında
    ···
   tümünü göster