1. 1.
    +1
    Birey saldırıya en açık olan \'azınlık\'tır.

    Birey öyle bir azınlıktır ki kendine ezilenleri savunmayı amaç edinen fikir akımlarının toplamı olarak sunan sol bireye düşmandır.

    Birey tarih boyunca toplum tarafından sürekli horlanmış, sürekli ezilmiş ve sürekli sömürülmüştür.

    Bu sömürüye ve toplumsal köleleştirmeyeyse asla karşı çıkamamıştır. Çünkü karşı çıkması için bir yol dahi yoktur.

    20. yüzyıl en lanet olası yüzyıldır. Çünkü bireyin kolektif köleleştirilmesinin en zalim en konforlu ve en putperest yolu 20. yüzyılda toplumlar tarafından benimsenip uygulandı: Demokrasi.

    Demokrasi bireye, kimsesize, hayatta kalmaya çalışan özgür ve bağımsız insana karşı pgibolojik bir soykırım uygulayarak tüm insanlık tarihinin en kanlı terör rejimi olduğunu defalarca ispatladı.

    Demokrasi yığınların parçası olmak istemeyen, özgür olmak, vicdanı hürriyetlere sahip olmak isteyen herkese karşı; her zavallı yığınların parçası olan kişiye oy hakkı tanıyarak kolektif köleliğin yasal altyapısını yeni kurulan matrix dahilinde oluşturma rejimidir.

    Demokrasi bireyin topluma köle olmasının adıdır.

    Demokrasi tüm insanlık tarihinin en kanlı terör rejimidir.

    Birey kimsesizdir. Silahlıyken bile kimsesizdir. Yalnızdır. Yalnızlığı en büyük gücü olsa da aynı zamanda en büyük güçsüzlüğüdür.

    Toplum demokratikleşmeyle birlikte toplumun kölesi olmayı reddeden bireye özgür olmak için tek bir çıkar yol tanıdı: gezegen genelinde acımasız bir soykırım hareketi!

    Bireyin bu konuda hiçbir suçu yoktur. Bütün suç bireye demokrasi denen köleleştirme rejimi aldatmacasıyla oy çokluğu karşısında köle olacaksın diyen toplumdadır.
    ···
   tümünü göster