/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -8
    Anlamış değilim lan hala adam iyi işler yaptı Bi süre sonra ülkenin anasını gibti ya la
    ···
    1. 1.
      +7 -2
      iyi işler yapması gerekiyordu ki yükselsin.
      edit: ibbelediyeciliği zamanında gerçekten iyiymiş panpalar. adam milletin güvenini kazanıp buraya kadar gelmedi mi zaten?
      ···
    2. 2.
      +18
      Ya ne iyi işleri aq kredi çeke çeke borç ödedik faizi kapıya dayanınca kıvranıyoruz şimdi iyi iş falan yapmadı o zaman bankadan kredini almış kefili de milletti şimdi alan öldü ihale millete kaldı çünkü bunlar ne yaparsa yapsın artık bir şey olmayacak bir değişim söz konusu değil ümidi kesin yani gitmeyecek de bunlar
      ···
    3. 3.
      +5
      iyi işler yapmadı gerizekalı o dönem herşey türkiyenin aleyhine gitti akp yapmış gibi gözüktü. Ülkeyi 10 yaşında çocuk yönetse yine aynısı olurdu.
      ···
    4. 4.
      +2
      Aslında iyi şeyler yapıldı 2010 oncesine donersek mesela medeni kanunda kadın erkek ayrımı tamamen kaldırıldı sonra kadini sosyal hayattan silmek icin ellerinden geleni yaptilar. Uzun tutukluluk sureleri kaldirildi 6 ay ile sinirlandi sonra milleti icerde tutmak icin ellerinden geleni yaptilar. Adil yargilanma hakki genisletildi savunma hakki genisletildi delil sistemi bastan asagi yenilendi hersey sanik lehine yorumlanmaya basladi sonra yargiyi fetullaha teslim ettiler kumpas davalari ortada. Yani demokratiklesme icin iyi seyler yaptilar ama baktilarki demokrasi onlarin aleyhine isliyor sonra kendi getirdikleri yenilikleri egale etmek icin ugrastilar. Diş borç hic bir zaman kapanmadi bunu kendi hazine bakanlari mehmet şimşek soyluyor 140 milyar dolarla basladiklari dis borc bugun 450 milyar dolari gecti. Yap islet devretlerle butun yandaslar zengin oldu sonuc dunyanin vergisi ve fahiş faturalar. 2010 oncesinde birseyler yapmaya calistilar sonrasi facia. Zaten akp de 2010 oncesinden kimse kalmadi kendi basbakan yardimcisi olarak atadigi abdullatif şener bugun chpde. Kendi basbakan olarak atadigi davutoglu muhalif parti kurdu. Kendi cumhurbaskani olarak sectirdigi abdullah gul bugun kendi bakan olarak atadigi ali babacanla beraber muhalefette. Bu bircok seyi ozetliyor ama bizim millet gormek istemiyor. Milletimiz güce tapan, ozgurluk demokrasi bagimsizlik gibi ideallerden vazgecmis korkak sinmiş ve fakir bir sekilde yasamayi aliskanlik haline getirdi
      ···
    5. 5.
      0
      Hâlâ demokrasi diyorsun. Demokrasi sayesinde şu an tenkit ettiğin kişi başkan olmadı mı? Hâlâ ne demokrasisinden bahsediyorsun?
      ···
      1. 1.
        0
        Dediğin çok doğru amk demokrasi şu an en yanlış yönetim biçimi şu an bu ülke için tam demokrasi aşırı tehlikeli
        ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster