/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +4 -1
    Instagram'da 1 milyon takipciyi alsam böyle gibindirik şeylerle ve paylasimlarla ugrasmayacagim ve tanindik biri olmayacwgim için 1 haftaya takipci makipvi kalmaz,
    Tek başına 1 milyon doları alsan harcayamazsin devlet el koyar nerden aldın bu parayı der

    Ölü bir kişiyi diriltsen Atatürk mesela nie diriltti beni aq çocuğu der silleyi vurur. Rahat rahat uyumak varken bu taktan dünyaya niye gelsin bidaha.
    Zamanda yolculuk en kötüsü, geleceğin ne kadar taktan olduğunu bilemedigin için riskli ve suanki beyninle gelecekte köpek kadar değerinnollmaz çomar olursun. Geçmiş te ise şuan ki teknolojden mahrum olacağını için kafayi yersin.

    15 yaş gençleşme Allah uzak etsin. Bı 15 sene daha gibilmek istemez kimse.
    istediğin 5 dili akıcı konuşma garanti seçilir. Zararı yok faydası çok.

    Görünmez olmak, istediğin kadar görünmez olur yakalar giberler. Direk öldürürler..

    Zihin okuyabilmek,. 1 kere bunu seçersen direk intihar eder verdiği yükü kaldiramazsn beni tüm insanliktan nefret eder hayata kusersin.
    Ruh ikizimin de amina koyim. Sefalet içinde yaşarken ruh ikizini napam mk ki böyle saçmalıklara inanmam.

    En iyisi. 5 dil akıcı konuşma ve 1 milyon dolar seni ölene kadar krallar gibi yaşatır.

    Parayı nerden buldum diyenlere çeviri yaptım, 5 dil biliom ticaret yaptım desen kimse karşı çıkamaz ki ana dilin gibi biliosun. Yani cenntte yaşar gibi yaşarsın bro.
    ···
    1. 1.
      +3 -3
      vizyonunu gibeyim 1 milyonla ne cennetten ne hayatin sonundan bahsediyorsun hele suanki zamlardan sonra hicbir gibim alamazsin. zamanda yolculukla ilgili dusuncelerin zaten cok assiri sacma. bide uzun uzun yazmissin. ben ilk hakkimla amini ikinci hakkimla gotunu gibmek isterdim
      ···
      1. 1.
        0
        Sözlük mal kaynıyor mk. Cidden ölüyü diriltince seni insanlarin seytan diye adlandirip gibmeyecegi ne malum?

        Zihin okumayı alınca zaten 5dj içinde kafayı yer intihar edersin. Anan baban bile senin hakkında kim bilir ne kötü düşüncelere sahiptir. Engel olamazsin kendine merakla sürekli zihinlerini sorgularsin. Uzulecrgini bile bile.

        Görünmez oldunmu bu kamera teknolojisi sayesinde her türlü yakalanirsin ve ölene kadar nazilerin labaratuvarinda türlü işkencelerle nasıl görünmez olduğunu anlamaya calisirlar senin hayatini giberler intiar da edemezsin yarra yersin.

        Geleceğe gidince zaten kalan ömrünü gelecekteki ilimleri öğrenmeye harcarsin. Geçmişe gitsen geçmiş te bomtak. Teknoloji yok bişi yok ne tak yicen.??

        Ruh eşinin de amina koyim paran oldumu zaten bütün karılar ruh ikizin olur. Sana karşı adeta bir melek olurlar aklini başından alırlar. Hepsi aşık eder kendini sana. instagrami seçen zaten asosyal bir gerizekalidir.

        15 yaş genclessen nolur gençleşmesen nolur. Tekrar en baştan iş güç para, okul, sınav türlü türlü mücadele stres kafayı yersin mk. En yakın akıl hastanesine kapatilirsin.
        ···
   tümünü göster