1. 76.
    -1
    modu tokatlayalı da 1 yıl olmuş neredeyse. Acaba o zamandan beri geliştirdi mi kendini???
    ···
    1. 1.
      -1
      Ne güzel gibiyorum ananı ama * Senin zütünü vererek gittiğin ülkeleri çoktan gezip görmüş biri olarak en güzel ananı buldum. Gerçi o da mutlu halinden.
      ···
    2. 2.
      -2
      Anancı bir mod daha. Ne beklersin ki bu sözlükten. Kalite ortada. Gelmiş bir de kültür yarıştırıyor. Senin 40 fırın ekmek yesen ne olur? Gerçi anan 40 fırın birşeyler yedi ekmek dışında ama görünüşe bakılırsa o bile adam edememiş seni. Yazık. Bir de büyüğüm diye geçiniyorsun. Sen yaşça büyük olsan ne olur. Beynin anana çakarken hasar almış olmalı tabi. Sende de suç var denemez hani.
      Sana verdiğim o ing dersinden sonra daha konuşmaya çalışmaman gerekirdi ama görücez yine bir mallık yapıcak mısın. iZLiYORUM YAKINDAN...
      ···
    3. 3.
      0
      20 yaşındaki çocuktan hiç bir şekilde ders alacak değilim, senin gibilere ancak gülüp geçilir. Soytarı seni...

      Erasmus'a gittiği ülkeye bak soytarının haahhahahah şimdi pekiştir oralarda gerizekalı soytarı seni * Havlama nickaltımda
      ···
    4. 4.
      -2
      lan sarı yannan sen nereden çıktın? yine mi arkadaşını çağırdın olum? adam gibi saygı çerçevesinde de yazışamıyoruz. cidden iq eksilerde. ayrıca ülkeye laf etmeden önce düşünmen lazım aslan. 1. olup gittim. istediğim yeri seçebiliyordum. ama zengin birisi olmadığımız için gidemedik almanyalara fransalara kusura bakma.
      ···
    5. 5.
      -1
      şuraya yerleşeyim entel kavgası izleyeyim
      ···
    6. 6.
      +1 -2
      yerleş kardeş. ben de onlara yerleştim zaten ama yediremiyorlar. zamanında dil dersi verdin ikisine de. şimdi bu sarı yannan nerden geldi bu mesajı nasıl gördü bilmiyorum muhtemelen arkadaşı ve çağırdı o velet ama olsun. zamanında ona da yerleşmiştim.
      ···
    7. 7.
      0
      sokuk silmiş entry sini. neyse bir sonraki hatanda görüşmek üzere.
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster