/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    0
    Kusura bakma geç cevap yazdım, pek sözlüğe girmiyorum.

    insanlar yanlış anlıyorlar, ciks seni hayatta tutar falan sanıyorlar. gibişmezsen ölürsün falan. Hayatta o kadar çok şey, sayısız yaşama ihtimalleri var ki sadece düşünürken bile kafayı yersin.

    Örnek vereyim, mesela ben borsa ile ilgileniyorum, millet gibeceği kıza para yediriyor ben ise ileriyi görüp paramı yönetiyorum. Bir gün paramın benim için yeterli meblağya ulaştığını görünce de dünyayı gezmeyi vs. planlıyorum. Ulan dünyayı gezmesem bile tr yi gezerim. Hadi gezmeyi sevmiyorsun diyelim. Lan gezmeyi sevmeyen biri olsam gamer olurum dc de ortam kurarım yine iyi. Kitap da okuyan biriyim. Zihnim gibimle meşgul değil yani. Ya da hiçbiri olmaz normal işçi olur asgari ücretle evi geçindirmeye çalışırım. Yine hepsi bir yaşamın parçası. Bak sana kaç ihtimal yazdım, milyonlarca başka ihtimaller de var. illa kız gibmedin, milli olmadım diye intihar etmeme gerek yok.

    Çükünü tutman gerekecekten kastım ister istemez hormonlara yenik düşebiliyorsun. Hormonların seni değil sen hormonlarını yönetirsen aklını kullanabiliyorsun genel olarak.
    ···
   tümünü göster