/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -2
    Bu dediğin şeyler de haklısın fakat Türkçülük özellikle de benim tarafında durduğum sekülarist kanat bunlara zaten düşman. Bu züt büyüten güruh Türkçüler arasında azdır, çünkü çok büyük ve geniş bir yelpazede değiliz, bu tarafta çalışmayana ekmek yok. ideolojiyi ve siyaseti beleşe getirmişler daha çok ülkücü kanatta. Mesela 2-3 kere ulur, 2-3 kere de slogan atar, en büyük milliyetçiyim diye de göğsünü kabartarak gezer.

    Seküler Türkçüler olarak amacımız milliyetçileri sadece elemanlaştırıp, itaat eşittir en iyi milletçilik algısından koparmaktır. Bilgiyi kovup, milliyetçileri tabularla boğan güruhtan burada ayrılıyoruz. Bizi alakar eden hususlar daha çok birey olmanın önemi, bilgi, üretim, teknoloji, kalite, kültür, hukuk vs.

    Ermeni olayına gelirsek eğer benim ülkeme faydası olacaksa bir Ermeni\'yi en iyi şekilde kullanırım. Türkçülük sadece Türk\'ün yaptığını giymek, Türk\'ün icat ettiğini kullanmak, sadece Türk\'le ticaret yapmak falan değildir. Eğer benim milletimin bilmediğini bir Ermeni biliyorsa yapılması gereken onun bildiğini inkar etmek değil ondan onu öğrenmektir.
    ···
   tümünü göster