/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +11 -5
    Şimdi bekaretin önemli olmadığını savunan arkadaşların pgibolojisini inceleyelim.

    Ya geçmişinde birilerini yatağa atmıştır ve bunu bir marifetmiş gibi kafasına koymuştur ya da abazanlıktan kırılıyor ama ilişkiye girecek birini bulamıyordur.

    Ya da geçmişinde birilerinin altına yatmış bir kadını sevmiş ya da ona mecbur kalmış. Eziklik pgibolojisi ile herkesin kendisi gibi olmasını istemektedir.

    Veya din ile fani hayatta bir şey elde edemeyeceğini anlayıp dinin koyduğu bütün yasakları boş olarak görüp işine geldiği gibi yaşayanlardandır.

    Eğer bu kişilerden birisi iseniz tartışmaya girmeyeceğim başlıktan çıkabilirsiniz. Eğer bunlardan biri değilseniz savunduğunuz kanıyı yazın ve bu kişilerden olmadığınızı ispatlayın.

    Neden bekaret önemli?
    huur dediğimiz varlık para için kendini satandır? Peki para ne için lazım yaşamak için ne yazık ki!!! Belki de temel ihtiyaçlarını karşılamak için; ev kirası, imkansızlık vs.

    huur dediğimiz kişilikler bu denli eleştirilirken 2 gr zevk alacağım diye kendini başkalarının yatağına atacak cesareti bulanlar ne peki?

    Hayvanlardan bizi ayıran utanma hissini yok sayarcasına her canımız istediğinde karşı tarafta istiyorsa kedi köpek gibi çiftleşmek mi lazım?

    Şimdi klişeleşmiş taklitçi insanların yorumlarına gelelim. Çağdaşlar ya hiç düşünmeden ahkam keserler sanki bu eskiden gelmiş yobazlık gibi algılarlar. Ulan insan eskiden de insandı. Sen zannediyor musun mağara adamları hergün bir mağara da ciks döndürüyor. Burada yobazlık yok yozlaşma var. insan doğasına aykırı azgınlık var işine gelmiyor diye herkesin senin gibi düşünmesini nasıl istiyorsun?
    ···
   tümünü göster