/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1 -5
    Cin kelimesi kuranda j n n olarak geçer ve gizlenmek saklanmak yerine göre gör görmezcesine hızlı hareket etmek demektir.

    Hz ibrahimin gecenin karanlığından yararlanarak cin oldu ayetinde karanlığı kullanarak gizlendi anlamı çıkar.

    Hz süleymanın asası meselesinde ise hz süleymanın çevresinde gizlenen saklanan bir nevi günümüz istihbarat ajanları gibi çalışan hizmetçileri vardı ve bunlar yine j n n ile ifade edilmiştir. Yani herkesten herşeyden haberi olan bu insanlar hz süleymanın öldüğünden haberi olmamıştır taki asa çürüyene kadar. Oradaki asa ayakta durmaya yarayan araç yani bacaklar kemikler kaslar.

    Gelelim cin musallat büyü meselelerine, Kişi kafasında cinler bana musallat olacak vs diye aklında bir korku ile dışarı çıkıp dışarda taka bassa ve bastığında ilk aklına gelen şey o korku olsa aklını kaçırması gayet normal. Zaten böyle şeyler ile küçük yaştaki birini korkutursanız onların aklını kaybetmesi gayet olağan.

    Büyü meselesi ise negatif enerjiden kaynaklanıyor. insan beyni dikkat etmediği şeylerden bile etkilenip tepki verebiliyor.
    ilginizi çekerse detaylandıracağım

    Kuran basit bir kitap değildir. 10 dk lık bir kısa filmde bile saklı bir çok gerçek gizlenen bir çok mesaj bulabiliyorsunuz.
    ···
   tümünü göster